astro

Horoskopski vodič za RUŽIČASTI MESEC 6. aprila: Stvari koje NE SMETE i koje MORATE da uradite narednih dana

0

Ružičasti mesec donosi bujicu različitih emocija i dešavanja. Evo kako da najbolje iz njega. 

Lako bi mogla da vas zaboli glava tokom ružičastog mesece ako ne budete bili pažljivi
Lako bi mogla da vas zaboli glava tokom ružičastog mesece ako ne budete bili pažljivifoto: Shutterstock / New Africa

Apriliski pun mesec, odnosno ružičasti mesec, stiže 6. aprila, 37 minuta posle ponoći. Kako Mesec ulazi u Vagu po prvi put od početka proleća to svim horoskopskim znakovima donosi dosta uzbuđenja.

 

Da biste efektno iskoristili kompletnu energiju Meseca, pogledajte savete astrološkinje Brile Semej za stvari koje ne bi smeli, ali i one koje bi morali da uradite u ovom periodu.

 

STVARI KOJE BI MORALI DA URADITE

 

1. Usredsredite se na svoje ciljeve

 

Pun mesec je sjajan da konkretizujete svoje namere.

 

- Provedite neko vreme da razmislite šta vam je stajalo na putu i sprečilo vas da ostvarite svoje ciljeve poslednjeg meseca. Dozvolite sebi da se oslobodite blokada koje su vas sputavale u tome. Promenite način razmišljanja - kaže Semejova.

 

2. Izrazite zahvalnost

 

Po astrološkinji Bril Semej u ovom periodu bi trebalo da izrazite zahvalnost Univerzumu za sve pozitve aspkete vašeg života, kao i svim ljudima za koje možete da kažete da ste srećni što ih imate u životu.

 

3. Zaboravite na loše emocije

 

Ispraznite se od svih loših emocija, koje bi mogle da vas sputavaju. Bilo da to bude kroz razgovor sa bliskim prijateljem ili kroz preispitavanje vaših misli.

 

4. Idite u prirodu

 

Proleće i zvanično počelo, zato iskoristite predstojeće lepe dane i provedite ih u prirodi. Dok ste u prirodi, vežbajte duboko disanje. To vam može pomoći da akumilirate pozitivnu energiju Meseca.

 

STVARI KOJE NE BISTE SMELI DA RADITE

 

1. Nemojte se upoređivati sa drugima

 

Ovu lunaciju iskoristite da prihvatite vaš put i uzdržite se od postavljanja previsokih ciljeva, kao i od upoređivana sa drugima.

 

2. Nemojte zvati bivše ljubavi

 

Nemojte slati poruke bivšim ljubavima. To vam je kao mamurluk. Možda će na kratko biti zabavno, a možda i neće, ali sigurno ćete sutra imati glavobolju.

 

3. Bez naglih odluka

 

Energija punog meseca će vas inspirisati da unesete neke promene u vaš život, ali Bril Semaj preporučuje da se ne zalećete. Ishitrene odluke bi mogle da vas progone posle.

 

4. Ne dozvolite da budete "džak za udaranje"

 

Probajte da ne potpadnete pod uticaj negativnog intenziteta drugih ljudi. To jest, nemojte samo da probate - nego obavezno to uradite.

 

Može se desiti da drugi ljudi svoje zadatke ili probleme pokušaju da prebace na vas. Zapamtite koje su vaše lične granice i koristite ih kao oružje, ne dozvolite da budete nečiji "džak za udaranje".

 

 

 

 

makonda-tracker