zdravlje, posao, ljubav

Veliki NEDELJNI HOROSKOP od 19. do 25. marta: Bikovi će razbuktati stare strasti, Strelčevima se smeši dobitak

0

Pogledajte šta je to što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja 

foto: Shutterstock / Evgeny Atamanenko
foto: Shutterstock / Evgeny Atamanenko

Rak bi mogao da oseti pad radne energije i entuzijazma. Škorpija treba da bude na oprezu kada su nove veze i simpatije u pitanju, a Devica treba da pazi na lošu cirkulaciju.

 

Ovan


Posao – Vladavina Ovna će vas podstaći na stalnu, neumornu akciju. Primetićete da i svakodnevne situacije zahtevaju više energije nego inače, ali ćete svojom snalažljivošću i sami prokrčiti put ka uspehu.

 

Ljubav – Venera u znaku Bika je pokazatelj harmonične komunikacije, pomirenja i romantične prepiske. Nije isključena platonska zaljubljenost i obnavljanje prošlih veza. Opet ćete osetiti strast prema određenoj osobi koja vam je mnogo značila.

 

 

Zdravlje - Dijeta za mršavljenje tokom vladavine vašeg znaka daće odlične rezultate. Bićete dovoljno uporni i motivisani, a vaša ljubaznost će vas učiniti omiljenim među ljudima. Ali čuvajte se povreda i stresa!

 

Najbolji dan: 22. marta

 

Najgori dan: 20. mart

 

Bik


Posao – Vaša koncentracija će biti promenljivog karaktera, kao i radna motivacija. Biku će nedostajati odlučnost i organizacione sposobnosti, a u neke ćete se i razočarati. Ali znaćete kako da se izvučete iz problema.

 

Ljubav - Oni koji su u braku poboljšaće odnos sa partnerom, a stare strasti će se ponovo rasplamsati. Više ćete uživati u zajedničkim trenucima i intenzivnije razmišljati o nekim novim ljubavnim mogućnostima, veridbi ili novom braku. Samci će uživati u nečijoj naklonosti.

 

Kome se ove nedelje smeši ljubav?
Kome se ove nedelje smeši ljubav?foto: Shutterstock / baranq

 

Zdravlje - Osećaćete da vam mir i tišina sve više odgovaraju i da je to najbolji način da povratite energiju. Vodite računa o svom smanjenom imunitetu. Bilo bi dobro da se opskrbite kvalitetnim multivitaminima.

 

Najbolji dan: 24. mart

 

Najgori dan: 19. mart

 

Blizanci

 

Posao – U vaše planove su uključeni mnogi ljudi, od roditelja do ljubavnog partnera. Sigurno je da ćete neke od planova morati da realizujete u partnerstvu i da će takva saradnja biti uspešnija od samostalnih poduhvata.

 

Ljubav – Blizanci nisu spremni da menjaju sebe i analiziraju svoje postupke, reči i dela. Skloniji ste da osuđujete partnerovo ponašanje, preturate po njegovoj prošlosti i ponašate se uvređeno. Ne donosite odluke jer ćete se kajati. Od sledeće nedelje sve ide na bolje.

 

 

Zdravlje - Puni ste optimizma, iako ponekad kolebate u raspoloženju. Lako vas je uvrediti jer ste preosetljivi. Zdravlje će vam biti dobro jer imate dovoljno energije, ali pokušajte da se više opustite i dobro provedete.

 

Najbolji dan: 19. mart

 

Najgori dan: 21. mart

 

Rak 


Posao – Rak bi mogao da oseti pad radne energije i entuzijazma. Mnoge stvari ćete rešiti u poslednjem trenutku i naravno potrošiti mnogo više živaca i energije nego da ste to uradili na vreme.

 

Šta vam donosi nedeljni horoskop na polju posla?
Šta vam donosi nedeljni horoskop na polju posla?foto: Shutterstock / GaudiLab

 

Ljubav – kojom vlada Ovan pravi vam probleme u odnosu sa partnerom. Međutim, vaša preokupacija poslom je glavni uzrok svega, pa vaš partner može pomisliti da gubite interesovanje za njega. Opuštenim razgovorom otklonite sve njegove sumnje i nedoumice.

 

Zdravlje – Nalazite se u nepovoljnom periodu, pa više vodite računa o sebi. Nemojte zanemariti simptome, posebno ako traju duže vreme. Skloniji ste raznim upalama, temperaturama i virusima. Treba ti pauza!

 

Najbolji dan: 20. mart

 

Najgori dan: 22. mart

 

 

Lav 


Posao – Lav će imati jasnu viziju šta želite da postignete, a vi ćete znati kojim putem da idete. Ništa vam neće biti teško da uradite da biste postigli svoj cilj. Bićete vredni i pouzdani, pa je moguće i napredovanje.

 

Ljubav - Pravilno ćete razlikovati dobro od lošeg, nećete žuriti i gubiti ljubavne bitke. Osećaćete se voljeno i to će vam omogućiti da slobodno uživate u svakom trenutku provedenom sa osobom do koje vam je stalo. Za neke je moguća veza preko interneta!

 

Zdravlje - U odličnom ste periodu, pa se tegobe koje su vas mučile sada povlače. Više ćete raditi na sebi, šminkati se, posećivati solarijume, kozmetičare i frizerske salone. Svi će primetiti da izgledate prelepo.

 

Najbolji dan: 23. mart

 

Najgori dan: 25. mart

 

Koji je vaš srećan dan ove nedelje
Koji je vaš srećan dan ove nedeljefoto: Julia Sudnitskaya, Shutterstock

 

Devica


Posao - Mogli biste da se bavite pitanjima nasleđa i porodične imovine, što neće ići po želji ili će izostati očekivana podrška članova porodice. Na poslu ste izloženi nečijoj kritici.

 

Ljubav - Ljudi do čijeg mišljenja vam je stalo, poput vaših roditelja ili bliskih prijatelja, protiviće se vašem izboru u ljubavi. Ovog puta nećete moći samo odmahnuti rukom i krenuti svojim putem. Hteli to ili ne, razmislićete o njihovim rečima.

 

Zdravlje – Devica treba da obrati pažnju na lošu cirkulaciju i predelu nogu, koristiće vam tople i hladne kupke u slanoj vodi. Možete imati problema sa varenjem, žgaravicu ili nadimanje, pa je važno šta, kako i koliko jedete.

 

Najbolji dan: 24. marta

 

Najlošiji dan: 20. marta

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker