Mesečni KINESKI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2023: Neko će obnoviti ljubav, 1 znak očekuje rast prihoda, a neko nalazi harmoniju

0

Pred vama je najnovija kineska astroprognoza. Pogledajte šta je za vaš znak spremio ovaj februar 2023. 

 

foto: Shutterstock / Kumpol Vashiraaskorn
foto: Shutterstock / Kumpol Vashiraaskorn

Mesečni kineski horoskop za februar 2023. godine donosi vam Sensa.

 

Pacov 

 

Područje posebne pažnje su odnosi sa drugima. Da biste izbegli sukobe i svađe, pokušajte da govorite i postupajte pažljivo. Uključite šarm, to će pomoći u uspostavljanju komunikacije. Izbegavajte investicije i rizične transakcije, ne rasipajte svoju ušteđevinu. Radne obaveze će vas malo opterećivati. Sada je važno ostati smiren i rešavati sve probleme kako se pojave. Sačuvajte rutinu koja vam prija.

 

Bivo

 

Za ljude rođene u godini Bivola, februar obećava da će biti veoma uspešan mesec. I iako vaš učinak neće biti najbolji, možete dobiti veliki bonus na osnovu prošlih zasluga. Možete sebi priuštiti da kupite ono o čemu ste sanjali poslednjih meseci. Odnosi sa partnerom biće laki i prijatni, parovi će možda poželeti da svoju vezu podignu na viši nivo. Vodite računa o svom zdravlju, pokušajte da ne radite previše.

 

 

Tigar

 

Sreća prati Tigrove u gotovo svim oblastima života. Ako ste vredno radili na psolu, možete dobiti unapređenje ili lep bonus. Slobodno preuzmite nove projekte, oni će vam otvoriti velike šanse. Vaša finansijska situacija je sada prilično stabilna, ali nemojte da izlazite van plana. Ne dozvolite da vam spoljašnje okolnosti prekinu mir u vezi.

 

Zec

 

Život rođenih u godini Zeca obećava da će biti prilično miran. U drugoj polovini meseca ne proppuštajte ako se pojave prilike za važan posao ili projekat koji će u velikoj meri uticati na vašu budućnost. U romantičnom smislu, usamljenim Zečevima ovaj mesec možda ne donosi neverovatna poznanstva, ali prijaće vam da se posvetite odmoru ili ličnom razvoju. Ako ste i vezi osetićete ljubav i brigu partnera, uzvratite istom merom.

 

Šta vas čeka u februaru po kineskom horoskopu?
Šta vas čeka u februaru po kineskom horoskopu?foto: Bigone/Shutterstock

 

Zmaj

 

Život Zmajeva u februaru biće miran i odmeren. Obim radnih zadataka može se donekle povećati, pa ćete morati da poradite na svojoj efikasnosti. Usamljeni zmajevi će osetiti interesovanje nekoga iz svog užeg kruga. Ne dozvolite da zbog neodlučnosti propustite šansu. Ovog meseca se posvetite popravkama i sređivanju doma.

 

Zmija

 

Ovog meseca postoji velika verovatnoća službenih putovanja. Dobro planirajte kako trošite novac i na šta. U februaru možete podstaći bliskost sa partnerom. Prepiske, telefonski pozivi, nežne reči, podrška - sve ovo će vratiti romantiku u vaš život.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker