šta kažu zvezdice?

Veliki PROLEĆNI HOROSKOP za 2023. godinu: Strelčevi, prihvatite izazove, a Blizanci će započeti novi biznis

0

Zvezde otkrivaju šta treba da uradite za sreću ovog proleća 

Vage ovog proleća treba više da se posvete sebi
Vage ovog proleća treba više da se posvete sebi foto: Profimedia

Vaga - Otresite se odgovornosti

 

Vage, previše ste ljubazni, na početku nove 2023. godine skinite svoje obaveze i živite potpuno za sebe. Možete čak i da se odreknete sastanaka da biste bili sami kod kuće i čitali, gledali film tokom vikenda.

 

Ako cenite nešto što želite da uradite, ali ne možete jer ste zauzeti brigom o ovoj ili onoj osobi, uradite nešto samo za sebe sada. Budite samouvereni, ne dozvolite da vaša nesigurnost stane na put vašem unutrašnjem miru.

 

Škorpija - ustajte rano

 

Zimi, Škorpija, kao i svi drugi, ima naviku da kasno ide u krevet i kasno ustaje. Kada se pojavi takva situacija, često pada u stanje letargije, leži na jednom mestu gledajući filmove, igranje igrica, čitanje. Steknite naviku da rano ustajete ovog proleća kao izazov koji treba savladati u novoj godini. Rano buđenje ne garantuje uspeh, ali će vam dati više vremena za sebe. Započnite svojd an produktivno, odmorno i raspoloženo.

 

 

Strelac - više želja, više ambicija

 

Zabavni horoskopski znak Strelac trebalo bi da govori o naizgled ozbiljnoj stvari koja zauzima veći deo dana ili nedelje. Ovog proleća, umesto da se krijete, pokušajte da aktivno preuzmete izazove za sebe. Strelac može početi da ostvaruje ambiciju i na taj način gura ka postizanju svog cilja.

 

Međutim, možda ćete morati da se suočite sa duboko usađenim strahom od gubitka onoga za šta ste toliko radili. Ako imate velike ciljeve, imaćete odlučnost da ih ostvarite. Međutim, pokušajte da se ne pridržavate strogog rasporeda, jer vam neka ograničenja mogu odvratiti pažnju ako radite bez pomoći.

 

Iskoristite predstojeće proleće da ostavarite nove kontakte
Iskoristite predstojeće proleće da ostavarite nove kontakte foto: Profimedia

Jarac - prijateljski nastrojen prema svima

 

Umesto da obraća pažnju na nedostatke drugih, Jarac sada treba da nauči da bude nežniji i ljubazniji prema drugima. Pustite pritužbe iz prošlosti, izaberite sebi lakši život. Budite spremni za nove prilike da se suočite sa emocijama ili ljudima koji vam smetaju na putu sreće. Pokušajte da napravite unutrašnje promene da biste uticali na stvarnost.

 

Vodolija – razmišljajte pozitivno

 

Obično samo pustite misli da teku i utiču na vas, ali ovog proleća 2023. pokušajte da naučite kako da ih posmatrate. Svaki put kada dođe neka misao, pokušajte da utvrdite da li je negativna ili pozitivna.

 

 

Pronađite načine da promenite svoju tačku gledišta kako biste tu misao pretvorili u pozitivnu. Ako ste tužni ceo dan, lako ćete postati anksiozni, što izaziva druge zdravstvene probleme. Takođe, ako se previše naljutite, to će nepovoljno uticati na fizičko i psihičko zdravlje. Zbog toga bi trebalo da održavate stabilno, radosno raspoloženje, ograničite negativne emocije.

 

Ribe - izađite napolje

 

Sakrivate se prilično čvrsto kada je zima hladna, ali kada dođe proleće, vreme je da učestvujete u mnogim uzbudljivim aktivnostima na otvorenom. Postoje mnoge aktivnosti na otvorenom kao što su penjanje po stenama, biciklizam, pecanje, posmatranje cveća i meseca. Zato što svež vazduh donosi mnoge zdravstvene benefite. Udahnite život ovog proleća punim plućima.

 

 

makonda-tracker