PROVERITE

4 znaka će se ZALJUBITI do 18. februara: Da li ste među onima koje čeka VELIKA LJUBAV i do sada NEVIĐENA SREĆA?

0

Ukoliko ste među onima koji priželjkuju ljubav proverite da li imate sreće da se nađete baš među ovih 5 horoskopskih znakova

foto: Shutterstock / Anastasiya Ramsha
foto: Shutterstock / Anastasiya Ramsha

Od 26. januara do 19. februara Venera prolazi kroz promenljive vode Riba. U tradicionalnoj astrologiji, Ribe su znak gde je naša planeta ljubavi i lepote uzvišena. Ovde Venera poseduje moć da prepliće veze i stvara umetnost ljubavi, piše Sensa.

 

Tokom ovih nekoliko nedelja, naše fantazije tkaju očaravajuću čaroliju. Iskoristite ovaj trenutak da dopunite svoju inspiraciju. Počnite da stavrate, maštajte, budite kreativni, stvorite nešto lepo i vredno svojim rukama. Okružite se ljudima koji vam daju dobru energiju i podstiču vas da budete prirodni, svoji, autentični.

 

Astrlozi smatraju da tokom Venere u Ribama može doći do leta u oblacima, ali je važno sačuvati stabilnost. Moguća je nova simpatija, hobi, ali s vremena na vreme, spustite ružičaste naočare. Pratite kompas vašeg srca, ali nemojte utišavati ni razum.

 

 

Vodolija

 

Počećete da se osećate prijatnije sa idejom da pustite nekoga u svoje srce. Nove veze će početi da budu stabilnije, dok će zrela dinamika imati koristi od sigurnosti koja dolazi sa znanjem da vam neko čuva leđa. Međutim, mogu postojati trenuci kada ćete biti pozvani da delujete kao izvor snage za nekoga koga volite. Pružite podršku voljenoj osobi.

 

Blizanci

 

Možda ćete privući partnera koje se bavi istim poslom kao vi ili imate slične ambicije. Praktične veze se mogu uspostaviti odmah zbog čega je važno da podignete svoje standarde kada je u pitanju pronalaženje ljubavi. Jednaki ciljevi mogu pomoći u uspostavljanju romantične stabilnosti. Ako se u vezi zajedno se borite za nova dostignuća.

 

Ova 4 horoskopska znaka čeka ljubav u februarau
Ova 4 horoskopska znaka čeka ljubav u februaraufoto: Shutterstock / Dean Drobot

 

Strelac

 

Predivan tranzit za sledeći mesec biće Venera u Ribama, koja će vam pomoći da istražite koncept ljubavi. Divna energija će vam omogućiti da se prilagodite svojoj filozofskoj strani, raspravljajući šta je to što će vas naterati da se zaljubite. Venera će takođe pomoći vašoj ambicioznoj strani. Ako vam je nedostajalo motivacije da konstruktivno kanališete svoju energiju, možda ćete se osećati prilično inspirisanim tokom ovog tranzita.

 

Škorpija

 

Romantične veze i ljubav su vam na umu tokom ovog tranzita. Vreme je da istražite svoju kreativnu stranu, jer će Venera napraviti trigon u vašem znaku, omogućavajući vam da dočarate neke zanimljive ideje. Što se tiče ljubavi, možda ste na putu da shvatite šta vam odgovara, a šta ne. Venera vam daje jasnoću da nađete vezu koja podrazumeva sreću koju zaista želite.

 

 

makonda-tracker