šta kažu vaši?

Osobe sa MLADEŽOM na OVOM MESTU predodređene su za BOGATSTVO i LUKSUZ: Kako iz njih može da se pročita sudbina?

0

U narodu postoje mnoga verovanja, a evo jednog koje kaže da se na osnovu toga gde imate mladež može pročitati vaša sudbina 

foto: Shutterstock / Tanya Nekrasova
foto: Shutterstock / Tanya Nekrasova

Ako verujete u horoskop, astrologiju i druge pikanterije koje navodno mogu da predvide sudbnu ovaj tekst bi mogao dobro da vas zabavi.

 

Oslanjajući se na indijsku i kinesku astrologiju mogu se pronaći razna tumačenja brojnih simbola, životinja, brojeva, oblika, a evo jednog koje se odnosi na tumačenje mladeža koje imate na telu.

 

Astrolozi širom sveta se bave izučavanjem raznih grana astrologije, a jedna od njih tiče se i tumačenja mladeža. Kako navode, njih treba tumačiti u skladu s njihovom bojom, oblikom i veličinom, kao i mestom gde se nalazi na telu.

 

 

Mladeži u crvenoj boji, boje meda ili zelene boje donose sreću, a oni crne boje – daju loše rezultate.

 

U razmatranje se uzimaju samo veliki mladeži, a veliku važnost nosi i oblik koji imaju.

 

Pogledajte šta znači ako mladeže imate na određenim delovima tela. Da li ste među srećnicima kojima mladeži predviđaju blistavu budućnost. 

 

Mladeži na leđima označavaju nekakav teret koji moramo da nosimo, dok se govori da mladeži na prednjem delu našeg tela privlače uspeh.

 

Zavirite na svoje telo pa pogledajte šta znači mladež na kom mestu
Zavirite na svoje telo pa pogledajte šta znači mladež na kom mestu foto: Shutterstock

 

Mladež  ispod obrve označava inteligenciju i kreativnost. Ove veštine mogu da donesu slavu, uspeh i bogatstvo. Mladež koji se nalazi direktno u centru kože iznad gornje usne, ukazuje na potencijal za veliku porodicu i stalnu emocionalnu podršku.

 

Ako ste među srećnicima koji mladež nose na bilo kojoj strani usana to ukazuje na to da imate dobre predispozicije za veoma uspešan život. Oni nagoveštavaju bogatstvo, slavu i raskošan stil života. Žene s ovim mladežima mogu da budu izuzetno lepe.

 

Osobe koje imaju mladež na čelu po prirodi su kreativci, vredni su, bezbrižni, a mogu da budu i veoma dobri u privatnim poslovima, pa im se savetuje pokretanje sopstvenog biznisa. Ako je čelo široko i mladež je na desnoj strani, onda označava bogatstvo, slavu i status. Osoba postaje bogata i ima dobar ugled i slavu u društvu. Pomoći će drugima i biti odana Bogu.

 

 

Ako je mladež na levoj strani i čelo je usko, onda će osoba biti okrenuta sebi.

Mladež na jednom ili drugom kraju obrve označava snažnu, tvrdoglavu osobu s jako dobrim autoritetom.

 

Ljudi koji imaju taj dar da imaju mladež između obrva nose u sebi posebne sposobnosti. Oni su rođene vođe, pa ne čudi što se za njih vezuje i veliko bogatstvo, ugled i slava. 

 

Ako se mladež nalazi na desnoj obrvi, rano će se oženiti s dobrom ženom (ili udati za dobrog muža). Osoba postaje srećna nakon venčanja.

Ako je mladež na levoj obrvi, to nagoveštava da će osoba imati nekih problema u životu i dosta borbi. Mora da pazi na novac.

 

Evo šta znače mladeži na licu
Evo šta znače mladeži na licu foto: Shuttestock / ldutko

 

Mladeži po sredini nosa nisu baš povoljan znak. Osobe mogu da imaju sklonost ka tome da previše troše, da se kockaju, koketiraju i jedu proždrljivo. Za njih su najveći izazovi da znaju kada treba da stanu i odupru se iskušenju.

Mladeži na vrhu glave su vidljivi samo ako je glava obrijana.

 

Ako je mladež na levoj strani glave, onda osoba ima problema s novcem. Možda se neće venčati i provešće život putujući. Međutim, to ne mora da bude loše jer se može kvalitetnije posvetiti duhovnom životu i davati duhovne propovedi. Takođe, imaće interes za književnost.

 

 

Mladež na desnom kapku donosi bogatstvo. Osoba polako, ali sigurno postaje imućna. Ima unutrašnji ponos i oseća se moćno. Rashoda će biti više. Takođe će ulagati novac za Boga izgradnjom crkvi i hramova ili izvođenjem molitvi i rituala.

 

Ukoliko imate mladež na uhu to takođe znači da imate predispozicije za dobru zaradu i luksuzan život. Rashodi će biti nekontrolisani. Postoji opasnost od utapanja.

 

Mladeži na vrhu nosa predstavljaju brzo razmišljanje i brzu narav. Takva osoba imaće visoko samopoštovanje i generalno će pobeđivati druge. Mladež ispod nosa predstavlja veliku plodnost. Osoba ima veliku porodicu i mnogo dece.

 

 

makonda-tracker