astro

Ljubavne kombinacije za BLIZANCE u 2023. godini: Koji znak je vaš SAVRŠENI PARTNER, a koga bi trebalo da se KLONITE?

0

Saznajte s kojim horoskopskim znakom se najbolje slaže vaš znak...

Zaljubljeni par
Zaljubljeni parfoto: ezhenaphoto/Shutterstosk

Blizanci i Vaga
Ako obuzdate svoje jezike, a posebno „rečnik“ - možete funkcionisati sjajno u svim zajedničkim relacijama. Izbegavajte rasprave, ako niste blizu kreveta. Ove godine može da vam se posreći da ostvarite sve što ste zajedno poželeli ... od blic seksualne avanture do bračnog života. Uživajte.


Blizanci i Škorpion
Vi niste loš spoj, ali potrebno je mnogo više tolerancije među igračima istog tima. Škorpije su u prednosti, imaju više erotske energije. Ove godine možete da opstanete na duže, ako korigujete sami sebe tamo gde ste najtanji (Blizanci – iskrenost, Škorpioni – praštanje). Vredi pokušati, a ako ne potraje duže, bilo je lepo dok je trajalo ...


Blizanci i Strelac
Ako kažem da se odlično slažete – onda najpre mislim : seks je na zavidnom nivou... zajednički interesi zaštićeni u svakom trenutku, ali tako što, svako od vas brani svoje. Poželjno je da se malo više fokusirate na drugu stranu, a to je moguće tek od avgusta meseca .. do tada uživajte u čarima ljubavnih i drugih avantura.

Blizanci i Jarac
Realno, 2023-a nije vaša godina. Može biti mnogo problema... a deluje kao da su vam ruke vezane. Veza blago miriše na promašaj. Suviše ste različiti da biste trpeli jedno drugo u ljubavnoj vezi. Moguće su kraće avanture ili poslovni kontakti, i to je sasvim dovoljno da biste jedno drugom ostali u dobroj uspomeni.


Blizanci i Vodolija
Komunikaciju ćete uspostaviti lako i lepršavo – i to će vas držati, jer imate dosta zajedničkih tema. Možete uspeti, ako ne izgovarate (Blizanac) uvek što vam prvo padne na pamet. Ove godine imate sjajne mogućnosti da se povežete u svim pravcima, kao prijatelji, ljubavnici i poslovni partneri ... iskoristite povoljne planetarne aspekte.


Blizanci i Ribe
Vaša veza nema budućnost u ovoj godini. Orijentišite se, dakle, na sadašnjost – po modelu „uzmi sve što ti život pruža“ sad i u ovom trenutku. Ako očekujete više od toga, onda ozbiljno rizikujete da jedno drugo upamtite kao veoma pogrešnu osobu, uz gorak ukus i pitanje „šta mi je to trebalo u životu“.

 

 

makonda-tracker