astro

Ljubavne kombinacije za BLIZANCE u 2023. godini: Koji znak je vaš SAVRŠENI PARTNER, a koga bi trebalo da se KLONITE?

0

Saznajte s kojim horoskopskim znakom se najbolje slaže vaš znak...

Najbolje ljubavne kombinacije za Blizance
Najbolje ljubavne kombinacije za Blizancefoto: Shutterstock / Ivan Gran

Najtačnije ljubavne kombinacije za Blizance donosi vam Astrolook.

 

Blizanci i Ovan
Seksualni odnos ovde ima ulogu „garanta“ – koji održava vezu. Ovan je dominantniji, ali Blizanci su tako lepršavi, zabavni, poželjni... A u ringu – lepršaviji borac nikad nije gubitnik. Sada imate sjajnu priliku da vaša veza prolazi kroz razne faze zabave, izazova, užitka, ali i trajanja ...


Blizanci i Bik
Čemu ta loša komunikacija? Ako mu već verujete – onda i posvetite više pažnje partneru. Ili?... onda vam to i nije Partner. Ova veza teško opstaje, i to ne samo u ljubavi nego i u drugim relacijama, mnogo je raznih izazova i razlika koje narušavaju zajednički odnos. Na sreću kraća avantura ju dovoljna da vam ulepša raspoloženje.


Blizanci i Blizanci
Suviše ste slični da bi se dopadali jedno drugome. Ogledalo, doduše, ume da bude sjajan partner – ako partnera shvatite kao ogledalo. Ove godine male su šanse da istrajate na duže staze, ali zato zabava, avantura ili neke seksi igrice mogu da vam obeleže ljubavno poglavlje za ovu godinu ...

Blizanci i Rak
Možete biti dobri prijatelji, saradnici, ali ne i ljubavnici. Mislim, no... to se često tako kaže – ali, niko vam ne brani da probate... I Rak, će prvi odustati ... Razlike u očekivanjima, emotivnom izražavanju i doživljajima će vas samo udaljavati još više od „one ljubavne tačke“ u kojoj ste se spojili.


Blizanci i Lav
Odlično se razumete i uživate jedno u drugome. Prosto se utapate u partnerovim očima ... oboje! Izgleda da ćete uspeti u zajedničkim ciljevima. Ove godine možete udružiti svoje emocije, misli, želje, potrebe, interese ... sve što vas povezuje samo će još dodatno da osnaži i da vas uzdigne do „zlatnog gnezda“.


Blizanci i Devica
Vaš odnos je skoro katastrofa. Nemojte da se uz vas još neko opeče... Svakako – nikad nije dobro povrediti partnera. Bolje je da svako od vas ostane u svom svetu, nego da prkosite astrološkim pravilima i kosmičkim energijama ili da proveravate nemoguću misiju. Svako od vas dvoje je u pravu, ali na svojoj strani terena.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker