ASTRO

Astrološki LJUBAVNI VODIČ za OVNA u 2023. godini: Ko je vaš idealan partner, a od koga treba da bežite?

0

Ako imate dovoljno hrabrosti zavirite kroz zvezdanu ključaonicu

kako biste videli u 2023. godini svoju ljubavnu sreću...

Ljubavne kombinacije za Ovna
Ljubavne kombinacije za Ovnafoto: Kamil Macniak/Shutterstock

Najtačniji horoskop donosi vam Astrolook, Ovnovi, saznajte od koga treba da bežite, a ko je vaš idealan partner.

 

Ovan i Ovan
Želja za novim izazovima i promenama postoji na obe strane, kao i promenljivo raspoloženje mogu uticati da u pojedinim periodima budete skloni zapaljivim raspravama. Ako savladate impulsivnost, netoleranciju i želju za dominacijom, veza može da potraje na neki period. Na duže staze neće moći, ali to nećete ni želeti ...


Ovan i Bik
Pokažite više tolerancije i razumevanja i odnos će potrajati i biti skladan. Pravilo za oboje: jedna stana, mora uvek prva da popušta. Mada istina je: teško da će Ovan imati dovoljno razumevanja za jednog Bika, a Biku nikako ne odgovora Ovnova preterana samovolja i „bezobrazluk“. Ali, avantura i seks mogu biti sjajni, pa i za pamćenje ... zar to nije sjajno?!


Ovan i Blizanci
Imaćete više energije i čvršći stav od Blizanaca, ali tek od aprila meseca. Možda se uvek ne razumete najbolje, ali vaš seksualni odnos može biti na zavidnom nivou. Ove godine imate šansu da izgradite dobar ljubavni ili poslovni odnos, ili kombinaciju svih ovih aspekata, pa i više od toga. Proverite?!


Ovan i Rak
Loša kombinacija inače, ali, je dobra za 2023. Biće dosta rasprava, svađa i ogovaranja, ali i strasti i nežnosti. Ove oscilacije u odnosu i kontraste u ponašanju lakše ponosi Ovan, nego Rak. Ipak, kada ima dovoljno ljubavi sve može da se prevaziđe. Oboje ste istrajni u želji da sačuvate ono do čega vam je najviše stalo.


Ovan i Lav
Želja za dominacijom obično kvari dugotrajne odnose. Ukoliko je muškarac rodjen u znaku Ovna, a žena u znaku Lava, veza može biti uspešna i trajna – 2023. je posebno dobar period za zajedničku sreću. Pratiće vas i faktor sreće, posebno, ako se udružite ili „sparite“ u neku zajednicu.


Ovan i Devica
Odnosi su napeti, Device mogu videti materijalnu korist ili neku vrstu interesa u vama. Premalo strasti i iskrenosti. Dobitna kombinacija je u poslovnom partnerstu, ali, čist promašaj je u ljubavi. Naučićete novu ljubavnu lekciju.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker