ASTRO

Astrološki LJUBAVNI VODIČ za OVNA u 2023. godini: Ko je vaš idealan partner, a od koga treba da bežite?

0

Ako imate dovoljno hrabrosti zavirite kroz zvezdanu ključaonicu

kako biste videli u 2023. godini svoju ljubavnu sreću...

Zaljubljeni par
Zaljubljeni parfoto: Roman Samborskyi Shutterstock

Ovan i Vaga
Uticaj Jupitera i Neptuna stvara sjajne odnose u svim aspektima (poslovno, porodično, ljubavno, seksualno). Dobra komunikacija, naglašena energija privlačenja, koja vodi ka zbližavanju, ali, kad se zaboravi na suptilnost, toleranciju i finese Ovan za Vagu postaje „teret“.


Ovan i Škorpion
Velika međusobna seksualna privlačnost. Možete uspeti na kraći period ili kao dobar spoj u izazovnoj avanturi, ili kao „ljubav za jednu vrelu noć“. Uživajte u ljubavnim igrama i erotsko-seksualnim repertoarima koji vam se nude.


Ovan i Strelac
Obostrana energija privlačenja dolazi do potpunog izražaja. Neko ko vam može ulepšati život na bezbroj načina. Veza koja će obilovati strastima, emocijama i brojnim radostima. Za vas je 2023. godina sjajan period. Ovo je sjajna prilika koju nikako ne treba propustiti, šta god da zajednički odaberete.

Ovan i Jarac
Vaša veza može biti naporna i opterećujuća. Teško da ćete osetiti flud privlačenja i želju za ljubavnom vezom. Najbolje je da izbegavate Jarčeve u ovoj godini, iako ćete vi privlačiti njihovu pažnju. Svet oko sebe posmatrate i doživljavate na drugačije načine ...


Ovan i Vodolija
Obostrano privlačenje, možete imati dosta zajedničkih planova koje ćete uz ljubavnu vezu krunisati i velikim uspehom. Pokažite više strpljenja i odnosi u 2023. godini će vam biti savršeni. Vodolija ima dar da prepozna dobar pravac, a Ovan oboje hrani ljubavnom energijom.


Ovan i Ribe
Može biti dosta razlika u mišljenjima. Ribe će biti sklone prikrivanju istine prema vama. Ova kombinacija nije zadovoljavajuća. Čak i kada je početak sjajan, očekuju vas ljubavne oscilacije, krah i veliko razočaranje. Ovan sve ovo lako prebrodi, dok Ribe ostanu u suzama.

 

 

 

 

makonda-tracker