zvezde kažu

Detaljan MESEČNI horoskop za FEBRUAR: Za Lavove neočekivani, ali i prijatni dani, dok će Jarčevi IZGUBITI KONTROLU

0

Kako Sensa piše, pred nama je jako uzbudljiv mesec...

Zaljubljeni i srećni
Zaljubljeni i srećnifoto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock

OVAN

 

Iako početak februara može da bude izazovan za Ovnove, potrudite se i imaćete realnu šansu da napravite iskorak u karijeri. Pokušajte da ne precenjujete svoje mogućnosti i ne gubite tlo pod nogama. Ako planirate da poboljšate ili promenite svoj lični život, počnite više da širite ljubav. Sve zavisi od vas! Ako posvećeno radite Ovan može da računa na apsolutni uspeh čak i u naizgled neuspelim projektima.

 

BIK

 

Tokom februara svi putevi će biti otvoreni za Bikove. Moraćete da izaberete prioritete u bliskoj budućnosti. Početak meseca je idealan za proširenje uobičajenog kruga poznanstava i velikih radnih projekata, a u poslednje dve nedelje biće korisno pozabaviti se svakodnevnim pitanjima vezanim za unapređenje vašeg doma. Ako razmišljate o popravci ili promeni enterijera, angažujte se zajendo sa lanovima porodice i učiniti da vaša kuća zasija.

BLIZANCI

 

Početkom februara, utiče na raspoloženje Blizanaca. Okružite se bliskim i pozitivnim ljudima, pa čak i kada vam raspoloženje oscilira, sve je lakše i lepše kada ste zajedno. Na polju ljubavi imate šansu da učvrstite vaš status, obnovite bliskost i poboljšate vezu.

 

RAK

 

Posle haotičnog januara, Rakovi sanjaju o miru i stabilnosti koje će im pružiti februar. Odustanite od bilo kakvih važnih pitanja i poslovnih dogovora i samo uživajte u prilici da udahnete. Fokusirajte se na ličnu sferu, komunikaciju sa porodicom ili priuštite sebi kupovinu, omiljenu knjigu, odlazak u pozorište. Ne zaboravite da uložite ne samo u materijalnu, već i u duhovnu sferu, pa ćete se osećati mnogo sigurnije.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker