8. decembra

Na ovih 5 horoskopskih znakova će PUN MESEC najviše uticati: Nekome sukob sa partnerom, nekome promena adrese

0

Saznajte na kojih 5 horoskopskih znakova će najjače uticati pun mesec u Blizancima 8. decembra 2022. godine.

 

STRELAC

 

Vaš solarni povratak je u toku, što vas podseća da budete sigurna u sebe i da verujete u svoju sposobnost da postanete bolja osoba. Međutim, pun Mesec skreće vašu pažnju na vaše odnose jedan na jedan. Odvijajući se u vašoj sedmoj kući, savznika, neprijatelja, supružnika i poslovnih partnera, ovaj lunarni događaj vas tera da prepoznate šta funkcioniše, a šta ne, kada je u pitanju dinamika vašeg odnosa. Ako je osnova veze slaba i nepozdana, ovaj pun mesec bi mogao biti kap koja će preliti čašu. Međutim, ako ste vi i vaš partner voljni da preuzmete odgovornost i sretnete u sredini, ovaj pun Msec će vas podstaći da shvatite koliko je vaša veza zaista jaka.

 

DEVICA

 

Pun mesec u Blizancima donosi moć vašoj 10. kući karijere i reputacije, osvetljavajući vaš društveni položaj. Možda preispitujete svoje profesionalne ciljeve i shvatate da nešto ne funkcioniše. Okretanje broda kada je skrenuo sa kursa nikada nije lako, ali je bolje nego nastaviti u pogrešnom pravcu .Imate toliko potencijala da uradite nešto neverovatno u svojoj karijeri, posebno ako počnete sada" Međutim, to ne znači da možete da odustanete samo kad postane teško. Put koji je pred vama je prožet preprekama i izazovima, ali ako niste voljni da prebrodite oluju, kako ćete drugačije moći da dokažete koliko ste zaslužili napredak?

 

BLIZANCI

 

Vi ste zvezda punog Meseca i svi žele da čuju šta imate da kažete. Pošto ovaj pun Mesec obasjava vašu prvu kući ličnosti, ohrabriće vas da se zagledate duboko u sopstveni odraz i pažljivo pogledate osobu koja postajete. Samo zato što ste pravili greške u prošlosti ne znači da ste ista osoba kao i ranije. Dozvolite ovom punom mesecu da vam pokaže sve načine na koje ste rasli. Pripremite se da dođe do vrhunskog trenutka u vašem životu, jer je pun mesec uzvek trenutak promene i završetka. Možda oslobađate ljutnju i ogorčenost za koje niste znali da ih zadržavate. Ne kažnjavajte sebe što ste ljuti, Blizanci. Ljutnja samo znači da vam je stvari, stvari stalo. Oslobodite se toga.

 

makonda-tracker