8. decembra

Na ovih 5 horoskopskih znakova će PUN MESEC najviše uticati: Nekome sukob sa partnerom, nekome promena adrese

0

Saznajte na kojih 5 horoskopskih znakova će najjače uticati pun mesec u Blizancima 8. decembra 2022. godine.

foto: Shutterstock/Yudhistirama
foto: Shutterstock/Yudhistirama

Pun mesec 8. decembra ukazuje da je vreme da se posvetite svom unutrašnjemja. Moguće je da postoje neki nemiri, da će emocije isplivati na površinu, kao i da su moguće velike promene i otkrića. Ovaj pun Mesec biće u znaku Blizanaca, pa možete očekivati otvorene razgovore, puno ideja, velike reči. U ovom periodu biće puno razgovora, ali je najvažnije ostati na strani istine, piše Sensa.

 

Pun Mesec kreira konjunkciju sa retrogradnim Marsom , što znači da možete očekivati da će stvari postati malo neuredne. Mars — planeta sukoba, strasti i seksualnosti — u retrogradnoj fazi prolazi kroz Blizance od oktobra, što dovodi do pitanja sa kojima se treba suočiti i ogorčenosti koje zahtevaju preispitivanje


RAK

 

Spadajući u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, ovaj pun mesec je stvoren da napravite pauzu i odmorite. To je izuzetno važno da biste se resetovali, napunili i razjasnili svoje sledeće korake ka dostizanju dugoročnog cilja. Vašem telu i mislima su potrebni odmor i relaksacija. Nemojte sebe prisiljavati protiv vlastite energije. Pun mesec je period za samoću, razmišljanje, preispitivanje - povežite se sa sobom na dubljem nivou.

 

RIBE

 

Toliko ste naporno radili da biste stekli više uticaja u svojoj karijere i da biste se još više pokrenuli ka uspehu. Međutim, pobeda u igri nije najvažnija stvar u vašem životu, posebno ako izbegavate probleme u svom ličnom životu pod maskom da ste radoholičar. Dovodeći vaš fokus na vašu četvrtu kuću porodice i loze, pun Mesec u Ovnu želi da shvatite četvrtu kuću porodice i loze, pun Mesec u Ovnu želi da hsvatite da niste imali kontrolu nad tim odakle dolazite ili sa kim ste u srodstvu. I iako se kod kuće možda osećate zarobljenim pritiskom, imate moć d aizgradite sopstvenu ideju o domu, bez obzira gde se on nalazi. Ako niste zadovoljni svojom adresom ili se vi i vaši roditelji ne slažete, ovaj pun Mesec će vas inspirisati da počnete da radite nešto po tom pitanju.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker