ASTRO

BLIZANCI – veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Naučite da ŠTEDITE, OVA tri meseca donose NOVU LJUBAV

0

Godina na izmaku je bila popriličan zaloga za vas, Blizanci? Šta vas očekuje u 2023. godini?

foto: Shutterstock/Allexxandar
foto: Shutterstock/Allexxandar

Blizanci, šta su vam zvezde pripremile u narednoj godini na polju finansija, zdravlja i ljubavi, saznajte u nastavku...

 

  • Godina introspekcije

 

Blizanci, bila je ovo opaka godina za vas, zar ne? Uradili ste najbolje što ste mogli i sada je vreme da se fokusirate na transformacije i promene. Kako predviđa godišnji horoskop za 2023. godinu, u novoj godini ćete dobiti priliku da se oslobodite tereta i da koračate ka boljem napretku i uspešnom životu.

 

Štaviše, predviđanja horoskopa Blizanaca za 2023. će vas naterati da se da se malo prilagodite u razmišljanju i da izbegavate da previdite scenarije i situacije te date sve od sebe da na najbolji mogući način postignete uspeh.

 

Ali, čekajte, to nije sve! Ipak, postoje neka upozorenja za vas. Naročito, oko prvog tromesečja kada će Saturn napraviti svoj prvi potez u godini, vi ćete biti oduševljeni ciljevima, ali ćete ipak osetite na određeni način neka ograničenja. Međutim, ne brinite, jer vam Venera i Mars čuvaju leđa i verovatno će vas podržavati tokom 2023. godine, posebno u vašim ličnim nastojanjima. Dakle, svakako očekujte sjajne vesti iz te zone!

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

Dnevni horoskop
foto: Shutterstock/Oleggg
  • Blizanci: Ljubavni horoskop za 2023. godinu

 

Iako će godina proći pod kontrolom Venere, to će imati malo uticaja na Blizance. Vatrene romantične veze, poput predstavnika drugih znakova, možda se neće desiti. Na polju ljubavi biće prilično tiho.Ipak, moguće je da će Blizanci imati nekoliko uspešnih perioda kada usamljeni mogu da upoznaju zanimljivu osobu za sebe. Napravite balans između posla i ljubavi kako ne biste propustili važnu priliku, piše Sensa.

 

Najbolja šansa za novu ljubav biće tokom februara, avgusta i novembra. U septembru Blizanci mogu da sretnu svoju ljubav iz prošlosti, a osećanja mogu ponovo da se razbuktaju. Onima koji su u vezi astrolozi savetuju da porade na zbližavanju i svojim emocijama. Zato bi bilo dobro da Blizanci 2023. putuju sa svojim najmilijima, provode više vremena zajedno, stvaraju zajedničke uspomene, više razgovaraju. Za Blizance ovo je veoma važno. Intelektualna komunikacija ih inspiriše i privlači.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

novcani horoskop
foto: Shutterstock/Nattakorn_Maneerat
  • Blizanci: Finansijski horoskop za 2023. godinu

 

Blagostanje će ući u život Blizanaca već u februaru 2023. godine, a tokom cele godine mogu im se otvarati novi izvori prihoda. Odličan period za predstavnike vazdušnog elementa. Očekuje ih uspeh u bilo kom poslu. Godina će biti bogata finansijskim iznenađenjima.

 

 

Od februara do oktobra očekuju se redovne nagrade za njihov trud. Ali od sredine jeseni, finansijski tok će iznenada početi da presušuje. Zato je bolje da naučite da štedite. Neki Blizanci će povećati izvor prihoda poslovima u inostranstvu.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

Horoskop, Horoskopski znak, Blizanci
foto: Shutterstock
  • Blizanci - zdravlje u 2023. godini

 

Blizancima je najvažnije da u narednoj godini ostanu u stanju emocionalnog zadovoljstva. Tada će imunitet biti dovoljno jak. Održavajte ravnotežu između posla i slobodnog vremena: ovo će pomoći održavanju imuniteta i zdravlja. Februar i početak maja donose pad energije i umor, pa je u ovim periodima važno da se dobro odmorite.

 

makonda-tracker