prepoznajete li sebe?

Kažu da je 99% tačno! Ovo su najizraženije osobine pripadnika svih horoskopskih znakova

0

Ko je najveći humanitarac među znakovima Zodijaka? Ko večno traga za avanturom, ko je rođeni takmičar, a kome možete da poverite baš svaki zadatak?

foto: maxbelchenko/Shutterstock
foto: maxbelchenko/Shutterstock

Astrolozi često čuju slična pitanja: koji je horoskopski znak najbolji, koji je najzlobniji, ko se oblači najbolje, kom znaku Zodijaka ne treba verovati...


Istina je da na ova pitanja ne može da postoji stopostotno tačan odgovor – niko nije ni potpuno dobar, ni potpuno loš, ni savršen, ni katastrofalan u bilo kom bolju.


Međutim, oni koji se razumeju u astrologiju stalno nas podsećaju da su određene crte posebno izražene kod pripadnika pojedinih horoskopskih znakova. Šta je to u njima, koliko god bili komplikovani, ipak vrlo jasno istaknuto i najsvojstvenije njima? Evo kratkih odgovora...

 

 

  • Ovan (od 21. marta do 19. aprila)

 

Prvi znak na listi jednostavno voli da bude broj jedan! Vatrenoj prirodi Ovnova takmičarski duh nije stran, hrabri su i ambiciozni, a ako ih bacite u situaciju koja je izazovna – isplivaće kao pobednici!

 

  • Bik (od 20. aprila do 20. maja)


Ako postoji znak koji će najradije provesti dan uživajući u masaži, toploj kupki, opuštanju uz prijatnu muziku ili na plaži, nesumnjivo je to Bik.


Pripadnici ovog znaka jednostavno su na tvom terenu kada im pružite bilo šta što pruža relaksaciju, pa ako želite da ih usrećite obradujte ih vaučerom za dan u spa centru i nećete pogrešiti!

 

Nasmejana žena, Jesen, Sreća, Smeh, Osmeh, Prirodna lepota, Beretka
foto: Alliance Images/Shutterstock
  • Blizanci (od 21. maja do 20. juna)

 

Jeste li ikada bili toliko zauzeti da želite da se klonirate samo da biste sve stigli? Blizancima je tako svakog dana.


Spontani su, vedri, razodznali i uvek su svuda. Za njih ne postoji nemoguće: spisak stvari kojima će se posvetiti je uvek dug.

 

  • Rak (od 21. juna do 22. jula)

 

Rak je pravi simbol ovog znaka Zodijaka – kao što ova životinja uživa u talasima između obale i mora, tako i pripadnici ovog znaka istovremeno balansiraju svet materijalnog i emocije.


Vrlo su intuitivni, pa ne čudi što su Rakovi odlični astrolozi, a zanimljivo je da su spremni na sve kako bi zaštitili svoje emocije i ojačali svoju ljušturu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker