astro

OVAN – veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Slobodni pripadnici znaka će naći SRODNU DUŠU, oprezno sa FINANSIJAMA

0

Kakva će biti godina pred nama za predstavnike ovog horoskopskog znaka?

Horoskop
foto: Shutterstock/tache
  • Ovan: Ljubavni horoskop za 2023. godinu


Jaka Venera u horoskopu ovna 2023. signalizira brojne mogućnosti u ljubavi u 2023. godini, posebno tokom prve polovine godine, kada je idealno vreme za sve koji planiraju da se venčaju ili razmišljaju da zaprose partnera.


Jedini oprez koji ovan treba da uzme u obzir tokom ovog vremena je da izbegne uticaj treće strane. Mogućnost iznenadnog razlaza ili svađe postoji ako dozvolite da neko drugi stane između vas i vašeg partnera.

 

Dugogodišnji parovi početkom godine mogu da imaju žestoke sukobe, a sve što treba da uradite jeste da utišate svoju dominantnu prirodu: međusobna dobra volja i razumevanje će rešiti sve manje ili veće krize u vašem ljubavnom životu.

 

Ako ste i dalje slobodni, ljubavna predviđanja ovna za 2023. imaju dobre vesti za vas. Moguće je da ćete u drugom kvartalu godine pronaći idealnu polovinu. Zbog uticaja Saturna, moguće je da ćete ljubav pronaći u starom prijatelju, a moguća je i ponuda za brak.

 

Druga polovina godine nosi brojne testove za vašu vezu, pa će tokom ovog perioda, ovnovi morati da ostave po strani egoizam i sklonost ka konfrontiranju kako bi mogli da uživaju u mirnom ljubavnom životu.

 

Planiranje putovanja sa supružnikom ili partnerom tokom ovog perioda biće od pomoći za vašu vezu.

 

A ako već gajite osećanja prema nekome, ne plašite da ih izgovorite i pokažete. Budite otvoreni. 

 

Ovnovi koji planiraju proširenje porodice, druga polovina godine je idealna za to. 

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker