astro

OVAN – veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Slobodni pripadnici znaka će naći SRODNU DUŠU, oprezno sa FINANSIJAMA

0

Kakva će biti godina pred nama za predstavnike ovog horoskopskog znaka?

foto: Shutterstock/Allexxandar
foto: Shutterstock/Allexxandar

U narednim danima ćemo vam predstaviti veliki godišnji horoskop za svaki horoskopski znak, a naravno počinjemo od početka. Od ovna.

 

  • Godina rigoroznosti

 

Ovnovi, budite iskreni prema sebi, koliko ste se približili ostvarenju prošlogodišnje novogodišnje želje? Pa, sigurno je da to nije jedina stvar o kojoj treba da razmišljate na pragu 2023. godine.

 

Horoskop za vaš znak za narednu godinu pokazuje da će emocije igrati veću ulogu u vašem životu u 2023. godini. Ipak, ono što će najviše uticati na vaše emocije tokom većeg dela naredne godine biće ljubavni život i karijera. Dok će ljubav dominirati prvim delom godine, poslovne mogućnosti će biti u izobilju tokom druge polovine, podržane snažnim Saturnom i Jupiterom.

 

Predviđanja horoskopa ovna za 2023. godinu dodatno signaliziraju da će vaš energetski nivo biti na visokom nivou tokom cele godine, tako da ćete ove godine moći lako da postignete stvari u različitim domenima. Bićete motivisani da preuzmete nove projekte koji će poboljšati vaš finansijski status.

 

Horoskop za 2023. godinu dodatno upozorava Ovnove da obuzdaju finansijske troškove. Pokušajte da vodite računa o finansijama i budite štedljivi makar u prvoj polovini godine. Ipak, ako dobijete priliku da putujete, izađite iz kluba škrtica i potrošite deo svoje ušteđevine na putovanja.

 

Zvezde vam za narednu godinu predlažu da svoje misli držite pod kontrolom, a jedan od načina da to uradite jeste da putujete i opustite se.

 

Ovo je bio kratak pregled horoskopa za narednu godinu, a ispod vas očekuje više informacija.

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

Horoskop
foto: Shutterstock/tache
  • Ovan: Ljubavni horoskop za 2023. godinu


Jaka Venera u horoskopu ovna 2023. signalizira brojne mogućnosti u ljubavi u 2023. godini, posebno tokom prve polovine godine, kada je idealno vreme za sve koji planiraju da se venčaju ili razmišljaju da zaprose partnera.


Jedini oprez koji ovan treba da uzme u obzir tokom ovog vremena je da izbegne uticaj treće strane. Mogućnost iznenadnog razlaza ili svađe postoji ako dozvolite da neko drugi stane između vas i vašeg partnera.

 

Dugogodišnji parovi početkom godine mogu da imaju žestoke sukobe, a sve što treba da uradite jeste da utišate svoju dominantnu prirodu: međusobna dobra volja i razumevanje će rešiti sve manje ili veće krize u vašem ljubavnom životu.

 

Ako ste i dalje slobodni, ljubavna predviđanja ovna za 2023. imaju dobre vesti za vas. Moguće je da ćete u drugom kvartalu godine pronaći idealnu polovinu. Zbog uticaja Saturna, moguće je da ćete ljubav pronaći u starom prijatelju, a moguća je i ponuda za brak.

 

Druga polovina godine nosi brojne testove za vašu vezu, pa će tokom ovog perioda, ovnovi morati da ostave po strani egoizam i sklonost ka konfrontiranju kako bi mogli da uživaju u mirnom ljubavnom životu.

 

Planiranje putovanja sa supružnikom ili partnerom tokom ovog perioda biće od pomoći za vašu vezu.

 

A ako već gajite osećanja prema nekome, ne plašite da ih izgovorite i pokažete. Budite otvoreni. 

 

Ovnovi koji planiraju proširenje porodice, druga polovina godine je idealna za to. 

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

Horoskop
foto: Shutterstock/Dirima
  • Ovan: Finansijski horoskop za 2023. godinu

 

Ne trošite previše na svoj luksuz je ono što vam savetuje horoskop za narednu godinu. Tokom druge polovine godine su mogući neplanirani troškovi, a tokom trećeg tromesečja u godini ti troškovi će verovatno biti vezano za zdravstvene probleme.

 

Kako zvezde ističu, prva polovina godina je dobra za sve ovnove koji žele da investiraju i kupe neku imovinu. 

 

Početkom godine takođe postoje šanse da povratite novac koji ste možda pozajmili prijateljima i nekome iz porodice. 

 

Snažan uticaj Venere na početku godine će vas navesti da potrošite na zabave, putovanja i proslave. Tokom maja, septembra i oktobra razmišljaćete o svojim finansijama i to dugoročno. Jul i avgust su meseci kada će vaši troškovi biti minimalni. Tokom ova dva meseca, trošenje novca na svoju porodicu doneće vam sreću.

 

U oktobru pokušajte da izbegnete bilo kakva nova ulaganja, jer postoji rizik od pogrešnih finansijskih odluka što može da dovede do iznenadnog finansijskog gubitka. 

 

Tokom novembra i decembra troškovi rastu zbog želje da trošite na razonodu.   

 

 Ako planirate da promenite posao ili da osnujete svoju firmu, prvi kvartal naredne godine je pravo vreme za to. Povoljni meseci za pokretanje posla u 2023. godini su januar, mart, april i novembar. 

 

Za one pripadnike znaka koji traže posao ili povišicu, zvezde vam se smeše u aprilu, a unapređenje vas čeka u drugoj polovini goidne. 

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

Ovan, Horoskop, Horoskopski znak, Ovnovi
foto: Shutterstock

 

  • Ovan: Zdravlje u 2023. godini

 

Zdravlje bi trebalo da bude jedna od vaših ključnih oblasti fokusa, posebno u drugom tromesečju godine.

 

Kao što smo već istakli, neki od troškova će biti vezani upravo za ovu sferu, pa se fokusirajte na svoje  zdravlje kako biste uštedeli novac.

 

Astrolozi vam savetuju da se redovno bavite fizičkom aktivnošću i meditacijom.

 

Budući da su ovnovi veliki radoholičari, pod velikim su stresom, pa ne treba obratiti pažnju samo na fizičko, već i na mentalno zdravlje. 

 

Ako pokušavate da smršate, držite se dalje od espresa, testa i rafinisanog šećera. Jedite što više voća.

 

Iako ovnovi vole sve da rade sami, traženje saveta nutricioniste da naprave sebi plan ishrane pomoći će vam u bržem ostvarenju ciljeva. Astrolozi preporučuju da počnete da se bavite jogom i meditacijom. Sve ovo može da vas učini mentalno i emocionalno spremnim.

 

 

 

 

makonda-tracker