astro

Veliki horoskop za zimu 2022/23. godine: Lavovima nimalo NEĆE PRIJATI nove okolnosti, dok će Škorpije ČEZNUTI za nekim

0

Dolazi zima i period praznika, vreme kada mnogo maštamo i uživamo u romantičnim trenucima.

foto: Nataly Dauer/Shutterstock
foto: Nataly Dauer/Shutterstock

Zima je nekima i omiljeno godišnje doba, a čak i oni koji je ne vole, moraju priznati da ponekad uživaju u njenim čarima. Idila oko praznika koji dolaze, okićene ulice i drugačija energija su ono što nas nosi zimi.

 

Horoskop za predstojeću zimu nam donosi dosta toga, biće pogodno vreme za otpočinjanje veza, proširenje porodice, ali i velike obrte u karijeri.

 

Ovan

 

Naporan rad i pošteno obavljanje zadataka doneće dobre rezultate. U vrtlogu poslova ne zaboravite da provedete vreme sa svojom porodicom i organizujte prijatna druženja sa rođacima. Obnovite izgubljene veze i poboljšajte narušene odnose,

 

Bik

 

Budite oprezni kada obavljate novčane transakcije. Odustanite od velikih kupovina i ulaganja kako biste izbegli materijalnu štetu. Zapamtite da nije najbolje vreme za preuzimanje rizika.

Blizanci

 

Ove zime možete se okušati u novom polju aktivnosti, ako vam se ukaže prilika. Nivo vaših prihoda će se povećati, a uspeh će se manifestovati na mnogo načina. Imate priliku da počnete da živite bolje.

 

Rak

 

Najnezaboravnije avanture u vašem životu obično se dešavaju zimi, a ovog puta vam se sprema i iznenađenje. Nova poznanstva će biti i prijatna i korisna. Trudite se da ne odbijate sastanke i planirajte putovanje.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker