astro

OVAN – veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Slobodni pripadnici znaka će naći SRODNU DUŠU, oprezno sa FINANSIJAMA

0

Kakva će biti godina pred nama za predstavnike ovog horoskopskog znaka?

Horoskop
foto: Shutterstock/Dirima
  • Ovan: Finansijski horoskop za 2023. godinu

 

Ne trošite previše na svoj luksuz je ono što vam savetuje horoskop za narednu godinu. Tokom druge polovine godine su mogući neplanirani troškovi, a tokom trećeg tromesečja u godini ti troškovi će verovatno biti vezano za zdravstvene probleme.

 

Kako zvezde ističu, prva polovina godina je dobra za sve ovnove koji žele da investiraju i kupe neku imovinu. 

 

Početkom godine takođe postoje šanse da povratite novac koji ste možda pozajmili prijateljima i nekome iz porodice. 

 

Snažan uticaj Venere na početku godine će vas navesti da potrošite na zabave, putovanja i proslave. Tokom maja, septembra i oktobra razmišljaćete o svojim finansijama i to dugoročno. Jul i avgust su meseci kada će vaši troškovi biti minimalni. Tokom ova dva meseca, trošenje novca na svoju porodicu doneće vam sreću.

 

U oktobru pokušajte da izbegnete bilo kakva nova ulaganja, jer postoji rizik od pogrešnih finansijskih odluka što može da dovede do iznenadnog finansijskog gubitka. 

 

Tokom novembra i decembra troškovi rastu zbog želje da trošite na razonodu.   

 

 Ako planirate da promenite posao ili da osnujete svoju firmu, prvi kvartal naredne godine je pravo vreme za to. Povoljni meseci za pokretanje posla u 2023. godini su januar, mart, april i novembar. 

 

Za one pripadnike znaka koji traže posao ili povišicu, zvezde vam se smeše u aprilu, a unapređenje vas čeka u drugoj polovini goidne. 

 

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker