od 23. novembra

Očekujte VATRU i poslu i u krevetu! 5 znakova kojima vladavina Strelca donosi samo najbolje

0

Sunce ulazi u polje Strelca 23. novembra, što za ljubitelje astrologije znači samo jedno – počinje vladavina jednog od najzabavnijih znakova Zodijaka!

foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock
foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

Sezona Strelca donosi njegove najistaknutije crte: avanture, lutanje, promene i entuzijazam, a pripadnici svih znakova biće skloniji da izađu iz svoje zone komfora i pokušaju da ostvare svoje najdublje želje.


Naredni period donosi mogućnost za nova iskustva, putovanja, uzbudljive trenutke, menjanje loših vibracija pozitivnim. Ipak, najsrećniji će tokom vladavine Strelca biti sledeći horoskopski znakovi!

 

  • Strelac


Ovo je vaš period, dragi Strelčevi!


Kao prvo, srećan vam rođendan, a kao drugo – spremite se da sva pažnja bude usmerena na vas! Sada je trenutak da započnete nove projekte, pozovete osobu koja vam se dopada na piće, prijavite se za posao koji želite...
Ukoliko imate planove za promene, započnite ih baš sad!

 

Porodični ručak, Društvo, Prijatelji, Ručak, Večera, Porodica, Nova godina, Božić, Praznična trpeza
foto: Milan Ilic Photographer/Shutterstock
  • Vaga

 

Strelac je jedan od društvenijih, ako ne i najdruštveniji znak Zodijaka, a njegova vladavina će posebno pojačati ovu karakteristiku kod Vaga u narednih mesec dana.


Provodićete mnogo vremena s dragim osobama, dopisivati se i, uopšte, zabavljati sjajno. Ako to inače ne činite, sada je trenutak da izađete iz utvrđenih okvira i probate nešto novo, makar to bio samo izlazak na mesto koje ste ranije zaobilazili.

 

U takvom raspoloženju, srešćete mnogo novih ljudi, a u nekim sluačjevima bi iz ovih poznanstava mogla da se rodi ljubav.

 

  • Ovan

 

Naredni period pripadnicima ovog znaka donosi nova saznanja, i to svakodnevno – nekada krupna, nekad toliko sitna da su jedva primetna, ali uvek važna.


Ovo je zgodan trenutak da upišete neki strani jezik ili drugi kurs koji vas interesuje i razvijate se u oblastima koje vas zanimaju. Polje karijre će jednostavno procvetati i ostvarićete rezultate kojima ćete čak i sebe iznenaditi!

 

Sreća, Prijateljstvo, Devojke, Leto
foto: Halay Alex/Shutterstock
  • Blizanci

 

U zoni odnosa Sunce se sada pridružuje Veneri i Merkuru, što znači da možete da očekujete razvoj svih svojih međuljudskih veza.


Bez obzira na to jeste li imali probleme u komunikaciji s partnerom, kolegama, šefom, u porodici itd, sada ćete učvrstiti sve odnose s drugima.


Strelčeva društvenost uticaće i na vas, pa ćete najradije provoditi vreme s drugima i tako učiti i o njima i o sebi.

 

  • Lav

 

Pripadnici ovog znaka mogu da očekuju najviše pozitivnih promena na ljubavnom planu, naročito slobodni, koji bi mogli da započnu novu vezu s nekim ko im se dopada.


Kad smo već kog ljubavi, Sunce u Strelcu donosi Lavovima uzbudljive trenutke u krevetu, a oni koji su u dugim vezama će probati nešto novo i začiniti svoj život među čaršavima.

 

 

makonda-tracker