ljubavni astroprofil

Uvek nasmejani, željni avanture i — (NE)SAVRŠENI PARTNERI! Kako osvojiti i zadržati Strelca?

1

Iako ih često smatraju avanturistima koji su skloni preljubi, Strelac može biti najverniji i najbolji mogući životni sapunik. Kako osvojiti pripadnike ovog znaka? Šta ih uzbuđuje? Kako ih zadržati? Šta kad iznenada nestanu bez traga?

foto: ThomsonD/Shutterstock
foto: ThomsonD/Shutterstock

Ključne osobine Strelca upravo su ono što ih čini tako neodoljivima: oni su uvek nasmejani, zabavni, duša svake žurke, iskreni su, opušteni, željni avanture, putovanja, dešavanja, hrabri, i tako, tako šarmantni!


Ukoliko Strelac "zacrta" da osvoji nečije srce, za njega ne postoji prepreka i biće smeli, duhoviti, maštoviti i uzbudljivi toliko da će zavesti s lakoćom. Jedina prepreka moglo bi da bude vaše dugotrajno nećkanje kada pokušava da vas očara Strelac — oni nisu poznati po strpljenju, pa umeju da reaguju naglo i, čak, neprimereno. Nemojte se iznenaditi ako vam pripadnik ovog znaka otvoreno kaže da je shvatio da mu "udarate čežnju", da, čak i pred drugima.

 

Budući da su Strelčevi brzopleti, udvaranje i veza s njima je kao vrteška jer se sve dešava brzo, munjevito, promenjivo, bez previše promišljanja. Ako ste žena koja se viđa sa muškim Strelcem, nije čudno da vam bez ustručavanja kaže da vam je dekolte izuzetan, ako mu se nešto ne dopadne — ni to neće kriti. Na sličan način ponašaju se i Vage, bilo kao partneri ili kao prijatelji, jer drže do lepote, dok Strelčevi ovakve opaske imaju isključivo zbog svog običaja da iskreno kažu baš sve što im padne na pamet. Osobama rođenim u drugoj polovini novembra i prvoj polovini decembra definitivno nedostaje takta i diplomatičnosti, pa umeju i da emotivno povrede druge svojim prelaženjem granice.

 

Strelac, Horoskop, Horoskopski znak, Zodijak
foto: Shutterstock

Strelčeve privlači izazov, tako da će pre "pasti" na nekoga ko im predstavlja avanturu i neizvesnost i uživaće u zavođenju, naročito ako upoznaju jednako kreativnu i duhovitu osobu.


Uvek imajte u vidu da je Strelcu veoma važna sloboda i zato je bitno ne sputavati ga: to ne znači, suprotno uvreženom mišljenju, da će vas varati na svakom koraku, već da mu treba vremena i prostora da bude sam sa sobom, da ide gde želi i proba nove i zabavne stvari. Ako je neki pripadnik Zodijaka tip koji će se spakovati i sam otići na deset dana u drugu zemlju, to je bez sumnje Strelac!


Umeju da budu i preljubnici, ali ne nužno: ponekad sve ostaje na nivou flerta. Uglavnom ne okreće glavu za drugima kada je u vezi u kojoj mu je zabavno, uvek sveže i dinamično i uvek ima izazova.


Ukoliko izađe iz vašeg života, mala je verovatnoća da će se Strelac vratiti i džabe tražite odgovore i objašnjenja — on je već otperjao dalje.


Najvažnije je prihvatiti Strelca kao dinamičnu i temperatentnu osobu koja nije predvidljiva. On je neumorni i uporni optimista, veoma strastven i velikodušan, a kada voli, voli iskreno i do kraja. Isto se tako žestoko ljuti i reaguje burno i sve crte su zajedničke ženskim i muškim Strelčevima.


U braku se ponaša kao pokrovitelj i voli da bude brižan, a posebno je kvalitetno to što, kao što drži do svoje slobode, ceni i tuđu i vrlo retko će izigravati detektiva u vezi ili braku.

 

 

makonda-tracker