PRISETILA SE srećnih momenata

"U TELEFONU ČUVAM ZAJEDNIČKE TRENUTKE RADOSTI": Sanja Marinković stavila tačku na BRAK, pa progovorila o bivšem SUPRUGU

3

Početkom ove godine voditeljka Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin stavili su tačku na svoj brak.

foto: M. M./ATAImages
foto: M. M./ATAImages

- Jedan od najkorisnijih saveta koje sam dobila je da žena ne treba u braku da zaboravi sebe, da se odrekne svojih trenutaka radosti i uživanja i da zbog porodice zanemari prijatelje. Od kada se Strahinja rodio, Aleksandar i ja smo delili roditeljske obaveze, ali nikada nismo zapostavljali društveni život - rekla je Sanja.

 

- On je insistirao na privatnosti, a ja sam obećala da ću cenu svog posla plaćati samo ja, a ne i moja porodica. Zbog toga smo se retko pojavljivali zajedno na javnim događajima, bilo je vrlo malo naših fotografija u medijima i na društvenim mrežama. Putovanja su nam bila porodična mera sreće. U avgustu 2019. godine smo bili na letovanju u Zanzibaru. U telefonu i na polici kod kuće čuvam zajedničke trenutke radosti. Tu intimu nikada ne bih delila sa nepoznatima jer osećam veliko poštovanje prema privatnosti svoje porodice - dodala je.

 

- Svako ima pravo da na osnovu slika na društvenim mrežama prosuđuje da li je neko u braku ili ne, da li je voljen ili nevoljen, srećan ili tužan, a istina je samo u našem srcu, u našoj duši i porodičnom spomenaru - zaključila je Marinkovićeva.


 

 

makonda-tracker