ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Šta će u 2023. svakom znaku Zodijaka doneti sreću? Bikovima se smeši BRAK, Jarčevima veliko UNAPREĐENJE

0

Svaki znak će u narednoj godini napredovati u nekom polju... Proverite šta će vas učiniti srećnim u godini koja je pred nama 

sreća, žena, devojka, uspeh, horoskop, rođendan
foto: Shutterstock

Lav

 

Prva četiri meseca 2023. možda će nekim Lavovima omogućiti boravak u inostranstvu. Iako ćete u ovom trenutku biti nervozni, preseljenje vam može doneti dobre mogućnosti. Takođe, Lavovi mogu očekivati i povećanje prihoda. I u ovom trenutku možete primetiti važne znakove sudbine, oni će vam dati nagoveštaj gde da krenete dalje. Početkom maja situacija će se promeniti, Jupiter će se pomeriti sa svog mesta, očekuje vas povoljan period za samorazvoj, promenu imidža i ispoljavanje svojih ambicija.

 

Devica

 

Početkom godine Devicu čeka sreća u ljubavnm vezama. Brakovi i veze mogu postati jači i stabilniji, a usamljeni će moći da pronađu svoju srodnu dušu. Moguće je da ćete u svom okruženju primetiti da se među prijateljima krije prava ljubav. Veoma povoljno vreme da naučite nešto novo, u budućnosti će vam ovo znanje biti korisno. Od 22. aprila moguće je da ćete ostvariti finansijski uspeh.

 

 

Vaga

 

Očekuje vas dobro zdravlje, povećanje prihoda i zanimljiva putovanja. Mnoge želje se mogu ostvariti. Do aprila 2023. godine možete ostvariti uspeh u karijeri i povećati prihode. Od početka maja očekuje vas sreća u ljubavnim vezama, novim i obećavajućim vezama, koje u budućnosti mogu prerasti u snažan brak. Očekuje vas dobro raspoloženje i moguće je da ćete želeti da promenite imidž.

 

Škorpija

 

U prva četiri meseca očekuje vas sreća u finansijskim stvarima. Jupiter u vašoj natalnoj karti stvara posebnu energiju. Zamišljajte želje i verujte da se mogu u ovom periodu ostvariti. Od 22. aprila poželećete da ažurirate svoju garderobu ili kupite vrednu ličnu imovinu. U ovoj godini putovanja i odmori mogu biti prilično zabavni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker