ASTRO

Horoskop za vikend od 9. do 11. septembra: Strelca čekaju dani za pamćenje, dok će Vodolije doživeti veliku avanturu

0

Saznajte šta vam donosi ovaj vikend na polju ljubavi, ali i poslovnih uspeha...

Strelac

 

Pun Mesec u Ribama povezuje Neptun u vašoj četvrtoj kući, donoseći svu ljubav I osećaj zajedništva. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa vašom vladajućom planetom, Jupiterom aktivira vašu kreativnost i strast, podstičući vas da provedete dan uživajući u projektima koji su vam donose ličnu satisfakciju.

 

Jarac

 

Pošto pun Mesec u Ribama povezuje saosećajni Neptun u vašoj karti u petak i subotu, vaš fokus će biti na povezivanju sa drugima i uključivanju u vašu zajednicu. Izađite iz svoje zone udobnosti, uradite nešto što vam nije svojstveno. Pomozite onima kojima možete. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa velikodušnim Jupiterom, donosi sreću vašoj porodici i domu.

Vodolija

 

Pun Mesec u Ribama spaja Neptun i sekstiluje vašu vladajuću planet, Uran. Ovo će staviti fokus na vašu intuiciju i na finansije. Verujte svom iskustvu i preduzmite korake koji vam se čine najlogičnijim. U nedelju, Sunce u trigonu sa Uranom i Mesecom u Ovnu u konjunkciji sa Jupiterom, donosi vam avanturu i sjajnu priliku koju ne bi trebalo da propustite, dok vas Uran podstiče da unesete novu energiju u svoj život.

 

Ribe

 

Vi ste miljenici planeta ovog vikenda dok pun Mesec spaja vašu vladajuću planetu, Neptun, u vašoj prvoj kući. Vaša kreativnost, mašta, ali i privlačnost biće na vrhuncu! U nedelju, Mesec u Ovnu spaja Jupiter u vašoj drugoj kući prosperiteta, donoseći vam novac, sreću i dobre finansijske prilike. Verujte svojoj sreći i budite spremni da je zgrabite u pravom trenutku!

 

 

makonda-tracker