ASTRO

Horoskop za vikend od 9. do 11. septembra: Strelca čekaju dani za pamćenje, dok će Vodolije doživeti veliku avanturu

0

Saznajte šta vam donosi ovaj vikend na polju ljubavi, ali i poslovnih uspeha...

Lav

 

Vaša intuicija će biti na zavidnom nivou u petak i subotu dok pun Mesec u Ribama aktivira skrivene misterije u vašoj karti. Možda ćete biti preosetljivi, odvojte vreme da se malo posvetite sebi. U nedelju, Mesec u Ovnu pokreće vašu energiju za avanturom i istraživanjem. Njegova konjunkcija sa Jupiterom može vas učiniti previše samouverenim, pa pazite da ne ulazite u nepotrebne rizike.

 

Devica

 

U petak i subotu preplaviće vas ljubav, saosećanje i nežnost dok pun Mesec u Ribama bude u konjukciji s Neptunom u vašoj sedmoj kući partnerstva. Iskoristite trenutak da ojačate svoj odnos s voljenom osobom i napravite korak dalje u vezi. Mesec u Ovnu u nedelju se povezuje sa Jupiterom, aktivirajući vaš sektor intimnosti, tako da će ceo vikend biti posvećen ljubavi!

Vaga

 

Pun Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom, osvetljava zdravlje i blagostanje u vašoj karti u petak i subotu. Neka vaš odnos sa sobom bude prioritet. U potpunosti se posvetite sebi, radite ono što volite i napunite baterije. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa Jupiterom donosi sreću vašem odnosu sa voljenom osobom, osvetljavajući vašu sedmu kuću partnerstva. Vreme je da razgovarate o sledećem koraku u vašem zajedničkom životu.

 

Škorpija

 

Kreativnost, mašta i strast će biti na najvišem nivou u petak i subotu zahvaljujući punom Mesecu u Ribama u konjunkciji sa Neptunom. Sada je najbolje vreme da se posvetite kreativnosti i zabavnim projektima. U nedelju, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa dobronamernim Jupiterom, stavlja u fokus vaše zdravlje i blagostanje. Nađite vremena da radite stvari koje vas čine srećnim i napunite baterije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker