ASTRO

Horoskop za vikend od 9. do 11. septembra: Strelca čekaju dani za pamćenje, dok će Vodolije doživeti veliku avanturu

0

Saznajte šta vam donosi ovaj vikend na polju ljubavi, ali i poslovnih uspeha...

foto: Ground Picture/Shutterstock
foto: Ground Picture/Shutterstock

Ovan

 

Mesec u Ribama vas podstiče da izrazite svoju nežniju i duhovniju stranu. U petak uveče, njegov kvadrat sa vašom vladajućom planetom, Marsom, u kombinaciji sa punim Mesecom zahteva od vas da budete odlučni i čvrsti. Vaša kreativnost i društveni život će doći do izražaja tokom ovog vikenda. Bićete srećni i zadovoljni, pa uživajte u svim lepim trenucima. 

 

Bik

 

U petak, Mesec u Ribama i opozicija u vašoj vladajućoj planeti, Veneri, podstiče vas da posvetite malo više vremena i pažnje svojim najmilijima i da izgladite eventualne nesuglasice. U subotu, pun Mesec u konjunkciji sa Neptunom donosi vam pojačanu empatiju. U nedelju, Mesec u Ovnu aktivira vašu dvanaestu kuću snova. Nećete dobro spavati, ali će zato vaša kreativnost biti podignuta na nivo supermoći.

Blizanci

 

U petak i subotu, vaša intuicija će biti na najvišem nivou dok se pun Mesec u Ribama povezuje sa Neptunom u vašoj desetoj kući. Verujte onome što osećate, to će vam pomoći da napravite ispravan sledeći korak. U nedelju odvojte vreme za zabavu i opuštanj. Međutim, suprotnost između Meseca i vaše vladajuće planete, Merkura, znači da morate posebno da vodite računa o onome što kažete naglas kako neko ne biste pokvarili odnose s ljudima koji su vam bitni.

 

Rak

 

U petak i subotu, pun Mesec u Ribama I Neptun donose vam kreativnost i maštu, podstičući vas da se bavite temama koje vas oduvek zanimaju ali niste nalazili vremena da im se posvetite. Razmotrite odlazak na putovanje, napravite planove koji vam proširuju vidike i izađite iz bilo koje rutine koja vas sputava. U nedelju, Mesec u Ovnu naglašava vaše snove i ciljeve, a konjukcija Meseca sa Jupiterom vam donosi novac, sreću i sjajne mogućnosti za karijeru.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker