obratite pažnju

Šta nam donosi poslednji LETNJI MLAD MESEC koji počinje 27. avgusta? Uticaće snažno na sve znakove Zodijaka

0

Poslednji letnji mlad Mesec očekuje nas u subotu 27. avgusta u 10:16 časova i imaće snažan energetski uticaj.

foto: Shutterstock / FOTOKITA
foto: Shutterstock / FOTOKITA

Mlad Mesec uglavnom donosi blagostanje i sveukupnog samopoboljšanje, pa će tako biti i ovog puta. Poslednji letnji mladi Mesec će nas inspirisati da usvojimo zdrave navike i postanemo bolja verzija sebe.

 

Evo šta mlad Mesec od 27. avgusta donosi vašem horoskopskom znaku

 

 

Ovan

 

Ništa ne može stati na put vašem blagostanju, jer je ovaj mlad Mesec odlično vreme da udahnete život svim ciljevima u vezi sa zdravljem, bilo da se radi o postavljanju čvršćih granica između posla i života ili kuvanja kod kuće. I zapamtite, ne morate da menjate sve ođednom. Mali pomaci se akumuliraju tokom vremena.

 

Bik

 

Mlad Mesec će istaći vašu pragmatičnu stranu, ali to ne znači da ne možete da uradite nešto što će podstaći vašu strast! Radost, romansa i inspiracija ne moraju biti spontani da bi bili uzbudljivi. Napravite čvrst plan da pratite svoje srce.

 

Blizanci

 

Uredite svoj životni prostor! Ovaj Mesec ulazi u vašu unutrašnju četvrtu kuću, inspirišući vas da započnete novi život kod kuće i dovedete u red svoje lične poslove. Iskoristite ovaj nalet motivacije da napravite od svog doma pravu oazu topline i ljubavi - bez nereda.

 

Rak

 

Ovaj mlad Mesec otvara mnoge mogućnosti da se povežete sa drugima i započnete važne razgovore, ali odvojite trenutak pre nego što prebrzo donosite zaključke. Možda ćete otkriti da neke neočekivane fluktuacije u srcu mogu promeniti vašu tačku gledišta. Budite otvorenog uma i ostanite posmatrač.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker