astro prognoza

Bikovima će se sve vrteti oko posla! Ova 4 znaka će najsnažnije osetiti uticaj punog Meseca u Vodoliji (od 11. avgusta)

0

Nova lunarna faza donosi mnoge promene, a pripadnici četiri horoskopska znaka naročito će osetiti njenu moć

foto: kdshutterman/Shutterstock
foto: kdshutterman/Shutterstock

Svakih 28 dana, pun Mesec prikazuje nam se na nebu svojom veličanstvenom lepotom.

 

Dok obasipa Univerzum svojom blistavom i eteričnom svetlošću, osetićemo njegovu snažnu moć, a kako će ovih dana biti u polju Vodolije, sledeća četiri znaka naročito će osetiti svu moć punog Meseca.

 

  • Bik


Ovaj pun Mesec snažno će prodrmati vašu 10. kuću, koja se odnosi na karijeru i reputaciju. Mogli biste da razmislite o svojim profesionalnim ciljevima i prepoznate šta je to čime niste zadovoljni, a ovaj period je povoljan da promenite kurs svog životnog broda. To možda nije lako, ali je neophodno i bolje nego ići u pogrešnom pravcu.


Očekujte prepreke, izazove i razočarenja, ali ako budete istrajni na kraju ćete biti zadovoljni.

 

Pun Mesec, Mesečina
foto: Tongsai/Shutterstock
  • Lav

 

Pun Mesec u Vodoliji doneće vam uspeh u komunikaciji jedan na jedan.

 

Budući da će osvetleti 7. kuću, koja se tiče savezništva, neprijateljstva, prijatelja, emotivnih i poslovnih partnera, očekujte da će vam socijalni život biti dinamičniji nego inače.


Ukoliko u nekom odnosu primetite da ne počiva na zdravim i stabilnim osnovama, velika je verovatnoća da bi sada konačno mogao da se prekine.

 

  • Škorpija

 

Na pripadnike ovog znaka naredna lunarna faza uticaće tako da će shvatiti da ne mogu uvek da imaju kontrolu nad svim. Ukoliko trpite pritisak na poslu, kod kuće, u emotivnim odnosima, negde morate da se opustite i pustite da stvari jednostavno idu svojim tokom.

 

Horoskop, Pun Mesec, Mesec
foto: Samsonova Karina/Shutterstock

Za vas ovaj pun Mesec takođe donosi promene, pa biste mogli da raskrstite s nekim starim problemom koji se "vuče" za vama.

 

  • Vodolija

 

Budući da je pun Mesec u vašem znaku, očekujte snažan uticaj!


Iako radije izbegavate da budete u centru pažnje, ovih dana vas ona neće zaobići. Pravo je vreme i da se suočite s nekim starim greškama i shvatite da niste osoba koja ste nekada bili, ova lunrna faza omogućiće vam da se vidite takvima kakvi zaista jeste.


Pripremite se za jedan od važnijih trenutaka u životu, koji se neminovno približava, a pre toga obavezno izbacite sve što je suvišno i opterećujuće.

 

 

makonda-tracker