astrolog savetuje

Кako će sezona Lava 2022. uticati na svaki horoskopski znak? Vodolije će se zaljubiti, Rakovi napredovati u poslu

0

Evo kako sezona Lavova utiče na svaki horoskopski znak...

Sreća, Osmeh, Devojka, Radost, Smeh, Lepotica
foto: Shutterstock

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

 

Sezona Lava pokreće vašu devetu kuću putovanja i znanja koja je vaša vladajuća kuća. Ovo je udobno mesto za boravak sunca, a ova sezona podiže vaš slobodni duh i podstiče vas da pratite svoju radoznalost niz uzbudljive i nepoznate puteve.

 

- Osećate li se inspirisano za nove podvige? Sezona lavova donosi kreativnu energiju u oblasti života koje su povezane sa putovanjima i visokim obrazovanjem - objašnjava Eš.

 

Ako ste razmišljali da se vratite u školu ili da odaberete novi zanat ili hobi, sada je vreme da iskoristite tu priliku.

 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

 

Retko kada zavisite od pomoći drugih, ali sezona Lava menja vašu perspektivu. Možda će doći do šokantnih otkrića, posebno kada Uran prelazi preko vašeg sektora zadovoljstva i kreativnosti, i možda će vam trebati reči mudrosti da biste to prošli. Nemojte se plašiti da se oslonite na druge ili da im prepustite kontrolu.

 

- Ovaj mesec će vam biti važno da se oslonite na svoje spoljne odnose i svoje društvene veze - kaže Eš.

 

Možda će vam takođe trebati više emocionalne podrške tokom ovog vremena, dok se krećete kroz neka lična otkrića, pa zapamtite da ovog meseca potražite pomoć umesto da se povlačite u sebe.

 

Vodolija (20. januar - 18. februar)

 

Da li ste spremni za letnju zabavu? Ove sezone, znak vaše sestre, Lav, podiže vaše raspoloženje - i vaše srce. Bez obzira da li ste slobodni ili ne, vaš ljubavni život se zahuktava, podstičući vas da se otvorite i prihvatite romansu koja vam je na putu.

 

- Ljubav je u vazduhu i osećate se razigranije i romantičnije nego inače -kaže Eš.

 

Osećate se harizmatičnije i društvenije tokom ovog vremena, pa se oslonite na svoje jedinstvene karakteristike i potražite partnerstva koja čine da se osećate sjajno.

 

Ribe (19. februar - 20. mart)


Ribe će morati da se vrate u realnost. U poslednje vreme vam je glava u oblacima, pa vam je teško da razaznate šta je stvarno, a šta ne.

 

Sezona Lava traži od vas da unesete ravnotežu u svoju dnevnu rutinu i da se fokusirate na svoje prioritete i dobrobit.

 

- Prošlog meseca je sunce u Raku plivalo kroz vašu petu kuću kreativnosti i radosti, ali ono što ste radili u proteklih nekoliko nedelja, možda će ostati nedovoljno nagrađeno - kaže Eš.

 

Sunce u Lavu poziva malo praktičnosti u vaš svet. Sada je vreme da započnete novu rutinu i da kreirate sisteme organizacije koji će vas držati na putu ka postizanju velikog cilja.

makonda-tracker