astrolog savetuje

Кako će sezona Lava 2022. uticati na svaki horoskopski znak? Vodolije će se zaljubiti, Rakovi napredovati u poslu

0

Evo kako sezona Lavova utiče na svaki horoskopski znak...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Period vladavine Lava donosi priliku da postanete bolja verzija sebe. Potrudite se da ovaj period iskoristite kako biste postali samouvereni, senzualni i strastveni.

 

Sezona Lava je u znaku sjaja i glamura, pa očekujte da ćete se osećati odlično u narednih nekoliko nedelja.

 

Prva polovina sezone Lava unosi dramu u ljubavni život, ali postoji i potencijal za neke velike novčane dobitke ako dobro iskoritite date prilike.

 

Lav je fiksni vatreni znak. Ovo je period kada treba da date prioritet ljubavi prema sebi i period kada treba da se opustite i ne shvatate život previše ozbiljno. Pošto Lavom vlada peta kuća kreativnosti i zadovoljstva, narednih nekoliko nedelja će sigurno izneti vaše umetničke strasti u prvi plan.

 

Ovan (21. mart - 19. april)


Napravite malo mesta strasti. Sezona Lava pokreće vašu zonu zadovoljstva. Usredsredite se na to da sebe i svoje velike kreativne projekte postavite na prvo mesto.

 

- Sezona Lava će pojačati intenzitet u svim oblastima vašeg života koje se tiču umetnosti, muzike, stvaranja i radosti - kaže čuveni američki astrolog Loren Eš.

 

Očekujte povećanje samopouzdanja i inspiracije u vezi sa svojim najnovijim kreativnim poduhvatima. Držite oči otvorene za nove mogućnosti i pokažite svoje veštine. Ostanite maštoviti tokom ovog perioda, isplatiće vam se.

 

Bik (20. april - 20. maj)

 

U poslednje vreme ste često bili u pokretu, ali tokom sezone Lava ćete moći malo da predahnete.

 

- Ovog meseca tranzit vas poziva da provođite vreme sa svojim prijateljima i voljenima - objašnjava Eš.

 

Ovo je dobar trenutak da usredsredite svoju energiju i brinete o svom srcu i mentalnom zdravlju.

 

Blizanci (21. maj - 20. jun)


Sezona Lava vam donosi gomilu novih, smelih ideja. Nosite svesku da zapišete potencijalne kreativne projekte. Ipak, budite oprezni jer tvrdoglavost može da vas dovede u tešku situaciju koja može imati ozbiljne posledice.

 

- Vaš um će trčati 1000 kilometara na sat tokom ovog tranzita - objašnjava Eš.

 

Od 4. avgusta ćete uspostaviti neka nova poznanstva, a koja će vam pomoći da jasnije vidite kojim putem treba da idete.

 

Rak (21. jun - 22. jul)

 

Dok ostali znaci mogu biti u žurbi tokom sezone Lava, od vas se traži da usporite. Sledećih nekoliko nedelja je posvećeno dekonstrukciji onoga što znate i ponovnom stvaranju novih znanja koja će vam pomoći da unesete udobnost i stabilnost u svoj život.

 

- Dok sunce u Lavu prelazi u vašu drugu kuću finansija, novca i prihoda, važno je da se fokusirate na ono što vam je veoma važno - objašnjava Eš.

 

Ostanite fokusirani oko 11. avgusta kada mesec aktivira vašu osmu kuću emocionalnih granica i rasta. Vreme je da budete iskreni kada su vaše granice u pitanju i da konačno izađete iz zone komfora.

 

Nastavak na drugoj strani...

 

Žena, Posao, Osmeh, Uspeh, Karijera
foto: Profimedia

 

Lav (23. jul - 22. avgust)

 

Vaš novi blistavi alter ego je spreman da zablista. Sada je vreme da se pozabavite sobom i pronađete svoje skriveno ja. Odlično je vreme da sledite svoje ciljeve i da se usredsredite na svoj unutrašnji rast — samo ne zaboravite da na tom putu pomognete i drugima.

 

- Ovo je idealno vreme da započnete nešto novo što je u skladu sa dugoročnim ličnim ciljem koji imate - kaže Eš.

 

Iako će biti malo napetosti jer vaši ključni tranziti menjaju svoj položaj, na kraju oni će vam doneti napredak i sreću.

 

Devica (23. avgust - 22. septembar)

 

Ako su vam nivoi energije prazni sezona Lava je odlično vreme za punjenje. Usredsredite se na introspekciju upravo sada. Identifikujte strasti koje držite skrivene u svojoj psihi i dozvolite sebi da ih sledite uprkos tome što su nepraktične.

 

- Sada je vreme da se odmorite i razmislite i vratite sebi malo stabilnosti u svoj svakodnevni život. Možda vas tokom ovog vremena privuče rad u senci, meditacija i duhovne umetnosti - kaže Eš.

 

Prigrlite nepoznato i fokusirajte se na podmlađivanje uoči sezone sledećeg meseca.

 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

 

Sezona Lava će za vas biti obeležena vezama. Ako ste zauzeti sada vas samouvereni vatreni znak ohrabruje da poboljšate svoju vezu i učinite je opuštenijom i ležernijom.

 

- Tokom ovog perioda osetićete potrebu da istražujete nova mesta, ljude i ideje - kaže Eš.

 

Očekujte prepun društveni raspored – samo se pobrinite da odvojite vreme za sebe da se napunite kada Merkur 4. avgusta uđe u vašu dvanaestu kuću duhovnosti i razmišljanja.

 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

 

Da li ste spremni za ozbiljan profesionalni izazov? Prirodno ste strastveni kada je u pitanju ispunjavanje svojih ciljeva, ali vatreni Lav vas gura da napravite smelije, još rizičnije poteze u karijeri koji imaju potencijal za ogromne uspehe.

 

- Tokom ovog vremenskog perioda, možda ćete se osećati kao da vam se prepreke magično pomeraju sa puta - kaže Eš.

 

Ova energija vas poziva da se fokusirate na svoje lične ciljeve i aspiracije u karijeri. Važno je da se podsetite da izbor idealnog puta za vas nije uvek lak, ali se na kraju isplati.

 

Nastavak na drugoj strani...

 

Sreća, Osmeh, Devojka, Radost, Smeh, Lepotica
foto: Shutterstock

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

 

Sezona Lava pokreće vašu devetu kuću putovanja i znanja koja je vaša vladajuća kuća. Ovo je udobno mesto za boravak sunca, a ova sezona podiže vaš slobodni duh i podstiče vas da pratite svoju radoznalost niz uzbudljive i nepoznate puteve.

 

- Osećate li se inspirisano za nove podvige? Sezona lavova donosi kreativnu energiju u oblasti života koje su povezane sa putovanjima i visokim obrazovanjem - objašnjava Eš.

 

Ako ste razmišljali da se vratite u školu ili da odaberete novi zanat ili hobi, sada je vreme da iskoristite tu priliku.

 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

 

Retko kada zavisite od pomoći drugih, ali sezona Lava menja vašu perspektivu. Možda će doći do šokantnih otkrića, posebno kada Uran prelazi preko vašeg sektora zadovoljstva i kreativnosti, i možda će vam trebati reči mudrosti da biste to prošli. Nemojte se plašiti da se oslonite na druge ili da im prepustite kontrolu.

 

- Ovaj mesec će vam biti važno da se oslonite na svoje spoljne odnose i svoje društvene veze - kaže Eš.

 

Možda će vam takođe trebati više emocionalne podrške tokom ovog vremena, dok se krećete kroz neka lična otkrića, pa zapamtite da ovog meseca potražite pomoć umesto da se povlačite u sebe.

 

Vodolija (20. januar - 18. februar)

 

Da li ste spremni za letnju zabavu? Ove sezone, znak vaše sestre, Lav, podiže vaše raspoloženje - i vaše srce. Bez obzira da li ste slobodni ili ne, vaš ljubavni život se zahuktava, podstičući vas da se otvorite i prihvatite romansu koja vam je na putu.

 

- Ljubav je u vazduhu i osećate se razigranije i romantičnije nego inače -kaže Eš.

 

Osećate se harizmatičnije i društvenije tokom ovog vremena, pa se oslonite na svoje jedinstvene karakteristike i potražite partnerstva koja čine da se osećate sjajno.

 

Ribe (19. februar - 20. mart)


Ribe će morati da se vrate u realnost. U poslednje vreme vam je glava u oblacima, pa vam je teško da razaznate šta je stvarno, a šta ne.

 

Sezona Lava traži od vas da unesete ravnotežu u svoju dnevnu rutinu i da se fokusirate na svoje prioritete i dobrobit.

 

- Prošlog meseca je sunce u Raku plivalo kroz vašu petu kuću kreativnosti i radosti, ali ono što ste radili u proteklih nekoliko nedelja, možda će ostati nedovoljno nagrađeno - kaže Eš.

 

Sunce u Lavu poziva malo praktičnosti u vaš svet. Sada je vreme da započnete novu rutinu i da kreirate sisteme organizacije koji će vas držati na putu ka postizanju velikog cilja.

makonda-tracker