astrolog savetuje

Кako će sezona Lava 2022. uticati na svaki horoskopski znak? Vodolije će se zaljubiti, Rakovi napredovati u poslu

0

Evo kako sezona Lavova utiče na svaki horoskopski znak...

Žena, Posao, Osmeh, Uspeh, Karijera
foto: Profimedia

 

Lav (23. jul - 22. avgust)

 

Vaš novi blistavi alter ego je spreman da zablista. Sada je vreme da se pozabavite sobom i pronađete svoje skriveno ja. Odlično je vreme da sledite svoje ciljeve i da se usredsredite na svoj unutrašnji rast — samo ne zaboravite da na tom putu pomognete i drugima.

 

- Ovo je idealno vreme da započnete nešto novo što je u skladu sa dugoročnim ličnim ciljem koji imate - kaže Eš.

 

Iako će biti malo napetosti jer vaši ključni tranziti menjaju svoj položaj, na kraju oni će vam doneti napredak i sreću.

 

Devica (23. avgust - 22. septembar)

 

Ako su vam nivoi energije prazni sezona Lava je odlično vreme za punjenje. Usredsredite se na introspekciju upravo sada. Identifikujte strasti koje držite skrivene u svojoj psihi i dozvolite sebi da ih sledite uprkos tome što su nepraktične.

 

- Sada je vreme da se odmorite i razmislite i vratite sebi malo stabilnosti u svoj svakodnevni život. Možda vas tokom ovog vremena privuče rad u senci, meditacija i duhovne umetnosti - kaže Eš.

 

Prigrlite nepoznato i fokusirajte se na podmlađivanje uoči sezone sledećeg meseca.

 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

 

Sezona Lava će za vas biti obeležena vezama. Ako ste zauzeti sada vas samouvereni vatreni znak ohrabruje da poboljšate svoju vezu i učinite je opuštenijom i ležernijom.

 

- Tokom ovog perioda osetićete potrebu da istražujete nova mesta, ljude i ideje - kaže Eš.

 

Očekujte prepun društveni raspored – samo se pobrinite da odvojite vreme za sebe da se napunite kada Merkur 4. avgusta uđe u vašu dvanaestu kuću duhovnosti i razmišljanja.

 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

 

Da li ste spremni za ozbiljan profesionalni izazov? Prirodno ste strastveni kada je u pitanju ispunjavanje svojih ciljeva, ali vatreni Lav vas gura da napravite smelije, još rizičnije poteze u karijeri koji imaju potencijal za ogromne uspehe.

 

- Tokom ovog vremenskog perioda, možda ćete se osećati kao da vam se prepreke magično pomeraju sa puta - kaže Eš.

 

Ova energija vas poziva da se fokusirate na svoje lične ciljeve i aspiracije u karijeri. Važno je da se podsetite da izbor idealnog puta za vas nije uvek lak, ali se na kraju isplati.

 

Nastavak na drugoj strani...

 

makonda-tracker