jeste li među njima?

Novčani priliv i strastvene letnje noći: 4 znaka kojima će vladavina Lava doneti samo najbolje

0

Od 22. jula Sunce ulazi u polje Lava, tako da nastupa sezona jednog od najdominantnijih i najmoćnijih znakova!

foto: oneinchpunch/Shutterstock
foto: oneinchpunch/Shutterstock

Sezona Lava će pripadnicima većine znakova doneti mnogo strastvenih trenutaka, snažne nalete samopouzdanja i beskrajno mnogo kreativnosti. Ako iko zna kako je osetiti se nezaustavljivim i nenadmašnim, to su svakako Lavovi, a tokom njihove vladavine mnogi će ostiti malo ove energije.


Ipak, četiri znaka će posebno procvetati u sezoni Lavova, a na njih će uticati i to što Saturn ulazi u Vodoliju, Merkur u Devicu, a Venera u Raka.

 

  • Lav


Tokom sezone Lavova, najviše sreće imaće, naravno, oni sami!


Uvek željni centra pažnje, sada konačno biti u prilici da je osvoje u punom kapacitetu, a njihov um biće fokusiran na to kako se predstavljaju drugima. Dobra vest: sve će ih osvojiti jednim osmehom!


Očekuje se da će najsrećniji period tokom vladavine ovog znaka za Lavove biti od 28. jula, kada u Lava uđe i mlad Mesec, pa je ovo odličan period za ispunjenje važnih ciljeva i želja.

 

Horoskop, Horoskopski znak, Lav
foto: Shutterstock
  • Vaga

 

Kako objašnjavaju astrolozi, Sunce se kreće kroz njihovu 11. kuću prijateljstva, pa će Vage biti povezanije sa ljudima oko sebe i imaće izraženu potrebu da se okruže dragim ljudima. To znači da je pred njima mnogo toplih i srećnih trenutaka, kao i avantura i udruživanja.


Sve što planirate da uradite tokom vladavine Lava obavezno uradite kao deo nekog tima i rezultat neće izostati. A bićete i ispunjeniji!

 

  • Strelac

 

Sunce će u narednom periodu biti u devetoj kući avanture i učenja u slučaju Strelca, što znači da i njihova prava priroda dolazi do punog sjaja tokom sezone Lava. Ko više uživa u avanturi, istraživanju i novim saznanjima od Strelčeva, na kraju krajeva?

 

Astrologija, Zamišljena devojka
foto: eldar nurkovic/Shutterstock

Naredni period odlična je prilika za srećno i bezbrižno putovanje, pa ako još ne znate kada da odete na letovanje — kraj jula i prvi deo avgusta su idealni.


Pored toga, Strelčevi mogu da očekuju mnogo lepih momenata na ljubavnom planu, jer će sunce od poslednjeg dana jula biti u trigonu s Jupiterom u njihovoj petoj kući, kući romantike. Nova veza ili stabilnost postojeće, zavisi od vaše aktuelne situacije u ljubavi.

 

  • Jarac

 

Ako ste se pomalo ulenjili u svojoj zoni komfora, tu je vladavina Lava da sve promeni iz korena.


Budući da će se Sunce kretati kroz vašu osmu kuću, onu koja se odnosi na emocionalne veze, mogli biste da budete nešto osetljiviji i da otvorite svoje srce drugima. Bilo da imate neku dilemu, tajnu ili problem, bliske osobe pomoći će vam da lakše dođete do razrešenja situacije koja vas tišti.


Najsrećniji period za Jarčeve tokom sezone Lavova nastupa od 11. juna, kada biste mogli da očekujete rezultate ranijih napora.

 

 

makonda-tracker