odigrajte pametno

Pun Mesec u julu ima OGROMNU MOĆ: 3 znaka će najsnažnije osetiti njegov uticaj, a jednom je ugrožen posao

0

Takozvani julski super-Mesec delovaće na pripadnike svih horoskopskih znakova, a ova mogu da očekuju da osete najviše njegove čarolije

foto: Zivko Trikic/Shutterstock
foto: Zivko Trikic/Shutterstock

Julski pun Mesec nastupa 13. jula, a u pitanju je još jedan super-Mesec — biće bliže Zemlji, što znači da ćemo još jače osetiti i njegov uticaj i njegov sjaj.


Ovaj pun Mesec biće u znaku Jarca i mnogima doneti ispunjenje želja i ciljeva, naročito na poslovnom planu.

 

Pun Mesec uvek donosi mnoge promene, a u julu će on biti vrlo blizu Zemlji, toliko da će delovati znatno krupnije nego što je inače slučaj.

 

To, dalje, podrazumeva i snažniji uticaj na pripadnike svih znakova, a ako uzmete u obzir da će Mesec tog dana biti u znaku Jarca, očekuje se da ćemo svi biti malo više rezervisani, zatvoreni i okrenuti sebi i svom unutrašnjem životu.

 

Ipak, sva životna polja trebalo bi da se okoriste u slučaju većine horoskopskih znakova, a astrolozi ističu da će najviše uticati na ova tri znaka Zodijaka.

 

  • Vodolija


Problemi koje ste imali u prethodnom periodu sada bi mogli da budu rešeni, praznine popunjene i dolazi momenat da se posvetite sebi i svom unutrašnjem "ja".


Budući da je Saturn u tranzitu vašeg polja doma, očekujte da će se u vama samima dogoditi neke temeljne promene.

 

pun mesec, astro, horoskop, astrologija, Mesec
foto: Shutterstock
  • Rak

 

Kada je u pitanju Rak, super-Mesec će na njega uticati najviše kada je reč o partnerskim odnosima. Iskoristite ovaj period da promenite rutinu i začinite svoj odnos s emotivnim partnerom, što će vam značiti da dodatno učvrstite svoju vezu.


Oslonite se na intuiciju i priredite drugoj stani iznenađenje kom se nije nadala.

 

  • Jarac

 

Kako je pun Mesec u znaku Jarca, pripadnici ovog znaka biće možda malo emotivniji, a valjalo bi da se pozabave samodisciplinom i preispitivanjem. Ovo je trenutak da razmislite o svojim uveđenjima i verovanjima, kao i o tome jeste li ispravno postupili u nekim situacijama od početka godine.


Veoma je važno objektivno sagledati situaciju jer vam naredni period neće povoljno uticati na posao ukoliko ne budete oštri prema sebi i ako ne izvagate pravilno svoje odluke.

 

 

makonda-tracker