ASTRO

13. jula MOĆNI pun Mesec će biti u znaku Jarca: Evo šta treba da uradite u narednom periodu kako biste ostvarili želje

0

Pun Mesec će biti u Jarcu 13. jula, a to će doneti brojne izazove svim znacima Zodijaka.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pun Mesec u Jarcu znači otpočinjanje novih pravaca u životu, ali i suočavanje sa istinom koja neće uvek biti poželjna za nas.

 

Videćemo šta je to što ne funkcioniše dobro, da li nešto treba da popravimo u dosadašnjem radu, ali i koje osobe nas sabotiraju i ne daju da idemo dalje ka uspehu.

 

Ko bude imao hrabrosti, suočiće se sa novim izazovima i na osnovu prošlih iskustava doživeće otkrovenje i omogućiti sebi novi put ka uspehu.

 

Mesec ima moćnu energiju i time nam pomaže da otkrijemo u sebi najdublje emocije i otkrijemo ono što možda ni sebi nismo smeli da priznamo. Bitno je da znate da posle svake prepreke postajete jači, a Mesec u Jarcu će vam pomoći u tome i dati vam snagu i toleranciju.

 

S obzirom da će se ovog puta pun Mesec naći u Jarcu, to istovremeno znači da ćemo znati da cenimo i poštujemo sebe i druge, ali i ono što želimo, te ćemo se više truditi u ostvarenju svojih ciljeva.

 

Uticaj Plutona će u ovom periodu doneti neke lošije aspekte u smisli da će doći do prilagođavanja na manje prijatne stvari, ali će takođe doći do kraja određenih situacija koje su nas mučile. Neke ideje će postati ostvarive, dok ćete za neke shvatiti da su ipak neodržive i ne treba gubiti vreme na njih.

 

Blizina Merkura znači poboljšanje komunikacije, a oni koji imaju problem sa biranjem reči, sada je pravi trenutak da nauče to da kontrolišu. 

 

Zaključak je da pun Mesec u Jarcu od 13. jula donosi boljitak svakome i nove horizonte koji će se otvoriti, samo morate naučiti da iskoristite novu šansu.

 

 

makonda-tracker