saznajte

Nebeska događanja uticaće na SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Mnoge stvari će se promeniti u JULU 2022. godine

0

Planete su vam propremile nezaboravne tenutke... 

 

 

Sunce se vraća kući

 

Sunce ulazi u znak Lava 23. jula u 22.08 sati, znak kojim vlada i gde se oseća kao kod kuće. Za kraljevski doček i dobro raspoloženje zaduženi su Merkur i Jupiter, što znači da ulazimo u razdoblje velikih ideja, velikodušnih gestova, romantičnog raspoloženja i puno kreativne energije. Sunce u Lavu budi u nama dostojanstvenu samosvest i uz podršku Jupitera osećaj da nam život daje podršku. Ništa ne može da zaustavi naše želje i ciljeve. Zablistajte u punom sjaju svoje posebnosti.

 

 

Kad nije sve po mom

 

Premda su tradicionalni srećonoše koji se odlično slažu, Venera, planeta ljubavi i obilja, i Jupiter će 25. jula imati neke nesporazume. Uz Veneru u Raku tražimo emocionalnu podršku i sigurnost u ljubavi, ali Jupiter u Ovnu ima drugačije zamisli: hoćemo sve i to odmah, tražimo slobodu! Život bi trebalo da bude srećan, a danas nam se čini da nije sve onako kako mi želimo. Zato nastaju nestrpljivost i razdražljivost, teatralno se dižu emotivne bure i oluje. Ali kao što se brzo podigne emotivna oluja, još brže će posle kiše da zasija sunce. Uz malo sreće naći ćemo ravnotežu i sa voljenom osobom ruku pod ruku zakoračiti u nove avanture.

 

1 / 4 Foto: Shutterstock/abxyz

 

Želje srca

 

Naše srce uvek dobro zna šta stvarno želimo. Ponekada mu dopuštamo da nas vodi, ponekada se bojimo da pokažemo šta nam je važno, a ponekada prigušimo želje i zaboravimo na njih. Uz mlad Mesec u Lavu 28. jula vreme je da preispitamo sve što nam je na srcu. Sada treba hrabro priznati sebi šta to naše srce želi, probuditi uspavane želje i posaditi seme želja. Trebaće još nešto vremena da se razviju i rascvetaju, ali ako sada pokrenemo svoje stvaralačke porive, osetićemo radost, zaigranost i samopouzdanje. Negujmo svoje talente i budimo velikodušni, otvorimo svoje srce životu!

 

 

 

makonda-tracker