saznajte

Nebeska događanja uticaće na SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Mnoge stvari će se promeniti u JULU 2022. godine

0

Planete su vam propremile nezaboravne tenutke... 

 

foto: Gabriele Maltinti/Shutterstock
foto: Gabriele Maltinti/Shutterstock

U juli će se dogoditi mnoge situacije koje će prouzrokovati planete. Astrološkinja Senka Ljubić otkrila je šta sve očekuje horoskopske znakove. 

 

 

Sigurnost i senzualnost

 

Kada Mars 5. jula uđe u znak Bika, pred nama će biti izuzetno produktivnih mesec i po dana. Pokreće nas potreba da uvećamo svoju materijalnu sigurnost, a krase nas promišljenost i upornost. Želimo da svoju energiju, vreme i znanje usmerimo tako da sa što manje napora postignemo maksimalne rezultate. I u tome možemo da budemo jako uspešni uz vrlo konkretne rezultate. Mars u senzualnom Biku ima i romantičnu stranu koja nas ohrabruje na ljubavna osvajanja, na spontano uživanje u telu i seksualnosti.

 

Prepoznati pravu priliku

 

Uz pun Mesec u Jarcu 13. jula postavljamo sebi ozbiljna pitanja o budućnosti. Može da postene izraženiji osećaj nesigurnosti vezan uz posao i stabilnost postojećeg načina života, ali ne dopustimo da nas obeshrabri stalna pretnja krizom. Upravo sada možemo da osvestimo da svaka kriza nosi mnogo mogućnosti i da sreća prati hrabre. Zato širom otvorimo oči kako bismo prepoznali pravu priliku koja sigurno postoji negde nadohvat ruke.

 

 

Rasvetliti tajne

 

Misli su nam zaokupljene temama koje inače izbegavamo kad se Merkur 18. jula suoči s mračnim Plutonom. Ova energija je odlična za učenje i koncentraciju, duboka istraživanja, emotivne i psihološke teme. Spremni smo zaroniti duboko u sebe, rasvijetliti tajne, tražiti istinu premda ona često nije ugodna i može zaboljeti. Pripazimo da oštrim rečima ne ostavimo utisak bezobzirnosti, da ne izazovemo svađe i ne povredimo one do kojih nam je stalo.

 

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker