period života

I puno srce i puni džepovi! 4 horoskopska znaka kojima će tokom JULA baš sve ići od ruke

0

Ples planeta donosi mnogo toga radosnog u letnjim mesecima. Uprkos tome što nas retrogradni Neptun i Saturn bude iz spokoja maštarenja, jul nam je pripremio mnogo toga zabavnog i lepog!

foto: NDAB Creativity/Shutterstock
foto: NDAB Creativity/Shutterstock

Ovaj mesec biće prepun novih prilika, ostvarenja ciljeva zahvaljujući punom Mesecu u Jarcu, kao i zabavnih trenutaka tokom vladavine Lava.


Pripadnici svih znakova imaju šansu da uživaju u najpozitivnijim vibracijama tokom jula, a astrološkinja Erin River Sandej ističe da će u slučaju četiri znaka biti najviše prosperiteta.

 

  • Ovan


Zbog povoljnog položaja Jupitera tokom jula, pripadnici ovog horoskopskog znaka moći će da računaju da ih prati sreća i da im se na mnogim poljima spremaju novi počeci. Kada ova planeta 28. jula krene retrogradno, imaćete šansu da se bolje povežete sa sobom i primenite sve što ste naučili u prethodnom periodu.

 

  • Blizanci

 

Dok se vaša vladajuća planeta Merkur i romantična Venera vrzmaju oko polja vašeg znaka, očekujte da će u vašim odnosima sa drugima nastupiti spokoj.

 

Noć, Horoskop, Pomračenje
foto: Gabriele Maltinti/Shutterstock

Bolje ćete izraziti svoje misli i osećanja, a sezona Raka će vam poboljšati finansijsko stanje.

 

  • Rak

 

Energija koju vam je pružio mlad Mesec nastaviće da vas prati tokom čitavog jula i ostalih lunarnih faza! Venera, planeta koja upravlja novcem i romantikom, ući će u Raka 17. jula, zahvaljujući čemu će pripadnici ovog znaka imati čvršću vezu s ljudima oko sebe, naročito u ljubavi.

 

  • Strelac

 

Jupiter u Ovnu formira trigonski aspekt s vašim znakom, zbog čega možete da očekujete mnogo sreće i zadovoljstva. Jul će otvoriti vrata i za utehu i podršku drugih i pomoći će vam da istražite svoju kreativnost.

 

 

makonda-tracker