budite na oprezu

Nepovoljni su za NOVAC, novi početak, putovanje... 4 najopasnija i najteža dana u julu

0

Prema najavama astrologa, tokom jula 2022. godine doći će do četiri astrološka događaja koji će se odraziti na većinu

foto: eldar nurkovic/Shutterstock
foto: eldar nurkovic/Shutterstock

Ples planeta donosi mnogo toga dobrog u letnjim mesecima, ali i dane koji će predstavljati poseban izazov! Čak četiri astrološka događajau julu odraziće se na raspoloženje i energiju, a astrolozi ističu da su baš ovi datumi loši za izlazak iz zone udobnosti i novi početak, kao i da treba pripaziti pri trošenju novca.

 

  • 5. jul

Negativni tranziti Marsa i Merkura


U trenutku kada Mars pređe u znak Bika, Merkur će ući u polje Raka, a ovo je opasan period, koji okreće sve protiv vas. Sumnjičavost će biti na vrhuncu, a poverenja će biti ozbiljno poljuljano, čak i u najbliže.


Nemojte se iznenaditi ako se osetite pomalo bezvoljno, a na ovaj dan nemojte započinjati ništa novo i važno. Najbezbednije je potražiti 5. jula neku svoju zonu komfora i pokušati da se opustite u njoj.

 

  • 13. jul

Supermesec


Pun Mesec uvek donosi mnoge promene, a u julu će on biti vrlo blizu Zemlji, toliko da će delovati znatno krupnije nego što je inače slučaj.

 

Podvest, Snovi, Astrologija, Misterija, Mistično, Apstraktno
foto: Golubovy/Shutterstock

To, dalje, podrazumeva i snažniji uticaj na pripadnike svih znakova, a ako uzmete u obzir da će Mesec tog dana biti u znaku Jarca, očekuje se da ćemo svi biti malo više rezervisani, zatvoreni i okrenuti sebi i svom unutrašnjem životu.

 

  • 16. jul

Konjunkcija Sunca i Merkura


Prema rečima astrologia, zbog ove konjukcije bi bilo najbolje ne udaljavati se previše od kuće — i bukvalno i figurativno. Zona udobnosti je ključna na ovaj datum, pa se ne preporučuje odlazak na putovanje, uplovljavanje u neke nove situacije, trošenje novca, početak novog posla itd.

 

  • 28. jul

Retrogradni Jupiter


Nakon Neptuna, u retrogradno kretanje prelazi Jupiter, i to od 28. jula do 24. novembra. To je period koji nije najpovoljniji za pripadnike većine horoskopskih znakova, a očekuje se slabljenje intuicije i jačanje pohlepe. Nemojte se iznenaditi ako vas zapljusne negativna energija ili se osetite nemotivisano.

 

 

makonda-tracker