OBAVEZNO PRIBELEŽITE SVOJ

Spisak NAJSREĆNIJIH DATUMA za sve znake Zodijaka: Potrudite se da ih ne zaboravite, mogu da vam PROMENE ŽIVOT

0

Svaki mesec donosi novi početak, a sa njim i nove mogućnosti. I dok je naporan rad neophodan da biste ostvarili svoje snove sve je mnogo lakše ako je sreća na vašoj strani.

Horoskop, Ljubav, Žena, Priroda, Sreća, Psihologija
foto: Helena Green/Shutterstock

Strelac: 17. avgust

 

Strelčevi se bore sa promenama u svom unutrašnjem svetu i odnosima sa ljudima. Iako niste mnogo vešti u planiranju trebalo bi da napravite izuzetak i nešto posebno uradite 17. avgusta.

 

Venera će aktivirati vaš osećaj za putovanjem. Ako ste odlagali da vidite prijatelje u drugoj državi ovo je vreme da spakujete svoje torbe i krenete na put.

 

Jarac: 25. septembar


Jarčevima je obično karijera u prvom planu. Međutim, u poslednje vreme posao vam oduzima više vremena nego inače. Ali sav vaš trud će se isplatiti 25. septembra, kada vam Mlad Mesec u Vagi donosi nove mogućnosti na poslu.

 

Očekujte da će nova ideja dobro proći, af moguće je i unapređenje u tom periodu. Uživajte u zasluženoj proslavi sa prijateljima i voljenim osobama pre nego što se vratite svom poslu. Zaslužili ste!

 

Proleće, Sreća, Cveće, Priroda, Lepota
foto: ESB Professional/Shutterstock

Vodolija: 5. jun

 

Nikada niste bili od onih koji će odustati od izazova — i to je dobra stvar. Prvih nekoliko meseci 2022. ste proveli redefinišući kako uspeh izgleda za vas. Ipak, ova nova prilika vas je možda naterala da prihvatite više obaveza nego što možete da ispunite.

 

Ako je to slučaj, retrogradni Saturn 5. juna će vam dati priliku da zastanete i ponovo procenite. Ovaj tranzit će vam omogućiti da jasnije vidite stvari i odlučite da li ste na pravom putu.

 

Ribe: 12. april (i 28. oktobar)

 

Došlo je do mnogo promena u vašem ljubavnom životu, kao i razvoja sa vašom ljubavlju prema sebi. Vaš najsrećniji dan u godini dogodio se 12. aprila kada su Jupiter i Neptun uspostavili kosmičku vezu u vašem znaku.

 

Energija ovog tranzita koji se dešava jednom u životu pomogla je da pojačate vašu individualnost i ispunila vas samopouzdanjem. Jupiter će 28. oktobra ponovo ući u vaš domaći znak Riba, dajući vam još jednu priliku da iskoristite tu magiju. Ako ste se osećali zaglavljeni, vraćanje planete obilja u vaš znak pomoći će vam da prevaziđete sve teške situacije ili konflikte sa kojima ste se nosili.

 

 

makonda-tracker