OBAVEZNO PRIBELEŽITE SVOJ

Spisak NAJSREĆNIJIH DATUMA za sve znake Zodijaka: Potrudite se da ih ne zaboravite, mogu da vam PROMENE ŽIVOT

0

Svaki mesec donosi novi početak, a sa njim i nove mogućnosti. I dok je naporan rad neophodan da biste ostvarili svoje snove sve je mnogo lakše ako je sreća na vašoj strani.

Posao, Student, Poslovna žena, Uspeh, Učenje, karijera
foto: Profimedia

Lav: 31. jul


Lavovi su navikli na sjaj i uspehe. Međutim, ova godina je za vas počela pomalo sporo. Pomračenja koja su se dogodila ranije ove godine bacila su senku na vašu kreativnu stranu. Kao takvi, osećali ste se odvojeno od svog uobičajenog razigranog sebe.

 

Međutim, ne morate da brinete: sunčaniji dani su odmah iza ugla. 31. jula dobićete dodatnu dozu inspiracije kada se Sunce i Jupiter spoje. Ovo je sjajan trenutak da prihvatite ono što vas čini inspirisanim. Ako ste odlagali završetak kreativnog projekta, sada je vreme da preduzmete akciju. Vreme je da se vratite tamo i da svima pokažete koliko vredite.

 

Devica: 22. avgust

 

Ovo je vaša godina da napredujete u svim aspektima života. Došlo je do velike promene u vašem ljubavnom životu u poslednjih nekoliko meseci. Ove godine, oni od vas koji su naporno radili na vezama videće opipljive rezultate. Zbog toga je važno da vodite računa o detaljima.

 

22. avgusta Sunce ulazi u vaš znak, pomerajući energiju ka senzibilnosti i organizaciji. Ovo je idealno vreme za planiranje velikih događaja.U ovom periodu ćete pronašli jedinstvena rešenja za sve probleme. Ovo je takođe savršeno vreme da procenite kako se možete bolje izraziti u vašoj vezi.

 

sreća, uspeh
foto: Profimedia

 

Vaga: 22. oktobar

 

Novac vam je zadavao probleme ove godine. Fokus će vam biti na uštedi novca. Vaša finansijska situacija vas je terala da previše razmišljate o stvarima.

 

Srećom, prilike koje će se dogoditi na nebu od 22. oktobra doneće vam neočekivani finansijski prihod. Možete očekivati obilje, kao i uzbudljiv novi početak vezan za vaše samopouzdanje, kreativnost i lična sredstva.

 

Škorpija: 15. novembar

 

Ova godina je za Škorpije počela ozbiljnim udarcima. Naučili ste kako da prihvatite nepoznato i da budete fleksibilniji u suočavanju sa nedaćama.

 

Odmor od haosa uslediće 15. novembra kada Venera — planeta ljubavi — i Jupiter — planeta sreće — formiraju mističnu vezu. Ovaj tranzit će doneti iznenađujuću i dobrodošlu promenu u vaš ljubavni život. Iskoristite ovo vreme da se zabavite!

makonda-tracker