astro

Danas je MAGIČAN DATUM koji morate iskoristiti za SREĆU! Otkrijte kojih 6 stvari je neophodno da uradite do večeras

0

Danas je 5. maj, a ako pitate numerologe, ovo je magičan dan ogledala koji će vam ostvariti želje.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Brojevi ogledala su energetski najpozitivniji dani, to su oni datumi kada je isti brojevi u nizu ponavljaju, a takav dan je upravo i danas.

 

Broj pet je broj harmonije, te numerolozi smatraju da ukoliko pokušate da budete uspešni u jednoj oblasti, bićete i u drugoj, jer je ovo broj simetrije i jednakosti.

Savetuje se da večeras zamislite želju jer će univerzum biti naklonjen vama, moćna energija broja 5-5 privlači sreću.

 

Danas je bitno da počnete nešto novo, a staro privedete kraju jer 5. maja nema pogrešnih poteza.

 

Ogledalo je simbol sreće stoga se danas gledajte u ogledalo i izgovarajte danas pozitivne stvari sebi i širite optimizam.

 

Ne prelazite nikome put kako biste došli do svog cilja. Ovo znači da morate postupati po savesti i nikako da ne reagujete iz besa ili mržnje, a još manje iz prevare.

 

Svi koji imaju odličnu moć ubeđivanja treba danas da učine dobro delo. Sigurno će vam doći danas osoba kojoj treba pomoć i bilo bi dobro da joj pomognete. Nikako nemojte odbiti tu osobu.

 

Ne stavljajte sebe iznad drugih. Jako je bitno da poštujete tuđe mišljenje i želje, volite ljude oko sebe i voleće i oni vas.

 

Zamislite želju. Danas je sve u harmoniji i skladu, pa nikad ne znate da li će baš vaša želja biti ostvarena. Najbolje je da to uradite večeras, ali se potrudite da budete spremni za ostvarenje i verujte čvrsto u to.

 

 

makonda-tracker