ASTROlozi kažu

Jedan dan će zauvek promeniti vašu SUDBINU: 4 datuma u MAJU doneće vam uspeh na POSLU i u LJUBAVI

0

Saznajte šta vas očekuje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Astrolozi ističu da će msec maj biti jedan od onih meseci koji će svakom horoskopskom znaku donosi neverovatnu energiju koji će svi moći da iskoriste na najbolji mogući način. Ovo će omogućiti tri planete Venera, Jupiter i Mars. Efekte planeta osetićete na dući rok. 

 

 

4. maj - kiša meteora Eta Akuarids

 

Ovo je prvi mesec koji će doneti sreću u vaš život tako da se potrudite da maksimalno iskoristite sve šta vam donosi ovaj datum i pripremite se za sve šta dolazi 5. maja. Ovaj period je veoma povoljan za komunikaciju, što će vam otvoriti mnoga polja u životu. Takođe, budite otvoreni za rešavanje problema, izvinite se nekome jer će vam to doneti mnogo boljitka u životu. I da, vrlo verovatno će vam ljudi i oprostiti. 

 

5. maj - datum ogledala

 

1 / 5 Foto: Maria Markevich/Shutterstock

 

Na ovaj dan se obavezno posvetite svim stvarima koje vam u životu mnogo znače. Dakle obratite posebno pažnju na svoje ljubavne odnose, na posao, porodicu i na nove poslovne projekte jer ćete uspeti da se u potpunosti ostvarite na svakom ovom polju jer 5. maja možete ugrabiti veliku sreću. 

 

24. maj - Mars ulazi u Ovna

 

Obavezno obratite pažnju na ovaj datum jer je jedan od ključnih u petom mesecu u godini. Naime, ne samo da ćete biti dobro raspoloženi nego će vam sve ići od ruke, bićete posebno inspirisani i kreativni. Savetuje se da pokrenete neki novi biznis i da se suočite sa poteškoćama jer ćete ih se sigurno rešiti. 

 

28. maj- Venera ulazi u Bika

 

Ovaj period će da traje do 22. juna, pa se savetuje da bolje slišate svoj unutrašnji osećaj. Uspećete da spoznate ko vam je dobar prijatelj, a ko vas samo koristi. Rešićete mnoge zamršene međuljudske odnose i sve će vam ići na ruku. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker