obratite pažnju!

Saznajte da li ste to vi! Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka imaju NAJDUŽI ŽIVOTNI VEK

1

Ako se i vi na ovaj specifičan način ophodite prema životu, onda ćete sigurno podužiti životni vek ukoliko niste na ovoj listi. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako pokazuju gerontološka istraživanja, postoji lista sa 3 horoskopska znaka koji najduže žive. 

 

Naravno, određeni faktori koji na ovo utiču jesu i vođene zdravog života, ishrana i sl. 

 

 

Došlo se do zakljčka koji horoskopski znakovi najduže žive. Uzgred, ako biste analizirali karakteristike ovih znakova jasno bi došli do zaključka zašto su se baš oni našli na toj listi:

 

 

Osobe rođene u ovom znaku žive najduže, a razlozi se mogu tražiti upravo u načinu života koji oni vode. Vrlo su emotivni i brižni i zbog toga žele da provode mnogo vremena sa svojom porodicom, posebno sa decom i to im donosi unutrašnji mir i osećaj zadovoljstva. Takođe kod osoba u ovom znaku je izraženo i to da oni vole da brinu o sebi i o svom zdravlju. 

 

1 / 6 Foto: Schepniy photography/Shutterstock

 

  • Devica

 

Vrlo je jasno zašto su se device našle na ovoj listi. Osobe rođene u ovom znaku su veoma savesne i marljive i brinu o svom zdravlju i načinu života. Ugred, Device su vrlo smirene što znači da nisu često izložene stresom.

 

  • Ovan

 

Ljudi koji se rode u znaku Ovna ispoljavaju jednu veliku strast za životom. Oni zbog se ponašaju veoma energično i trude se da ostanu mladoliki i da izgledaju mlađe. Vrlo su energični i imaju dosta snage da se suprostave teškim životnim izazovima.

 

 

makonda-tracker