ISPOŠTUJTE PRAVILA

Uradite OVO s novčanikom i PRIVUĆI ĆETE BOGATSTVO: Stari feng šui trik u koji se Kinezi kunu

0

Ukoliko nikada nemate dovoljno novca ovo su saveti koji vam mogu pomoći da pokretete energiju i poboljšate svoje materijalno stanje

Ženski novčanik
Ženski novčanikfoto: Shutterstock / Woottisak

Feng šui stručnjaci smatraju da odabir novčanika značajno može da utiče na našu finansijsku sreću.

 

Ukoliko pravilno odaberete novčanik, njegov oblik, boju, kao i datum kada ga kupujete, možete privući materijalno bogatstvo.

 

 

Prema njihovom mišljenju, najbolje je uzeti pravougaoni novčanik. Treba izbegavati novčanike u obliku kvadrata i okrugle, jer ukazuju na nedostatak finansijske stabilnosti.

 

Kvalitet novčanika je takođe važan, pa birajte one napravljene od prirodnih materijala koji su mekani i prijatni na dodir. Takođe, važno je da šnirevi, dugmad i zatvarači na novčaniku funkcionišu - kada su pokvareni, to privlači loše finansije.

 

Novčanik
Novčanikfoto: Shutterstock

 

Novčanik ne sme biti providan. Koža se smatra idealnim materijalom za novčanik, smatra se da ovaj materijal omogućava cirkulaciju novca. Ne štedite kada kupujete novčanik, ističu feng šui stručnjaci - neka bude kvalitetan i lep. a to vam se kasnije može i isplatiti.

 

Posebnu pažnju obratite na boju novčanika. Crvena se smatra najuspešnijom bojom, ali ako vam se ne sviđa tako svetla nijansa, onda možete kupiti model u beloj, srebrnoj, tamno braon boji. Narandžasti novčanici, prema feng šuiju, pomažu onima koji žele da uštede za veliku kupovinu .

 

Prazan novčanik
Prazan novčanikfoto: Profimedia

 

Da biste privukli energiju novca, stavite u novčanik amajlije koje poboljšavaju finansijsko blagostanje. To može biti prvi novčić ili novčanica koju ste sami zaradil, kineski fng šui novčići vezani crvenim koncem, možete staviti i dve do tri kapi esencijalnog ulja mente za koje se takođe bvveruje da privlači obilje.


U novčaniku držite samo novac, finansijske simbole i bankovne kartice. Stručnjaci kažu da on nije mesto gde treba da stoje slike voljenih osoba, papirići, nalepnice i tome slično.

 

Nikada ne ostavljajte novčanik prazan, inače će ga energija novca napustiti: neka unutra bude bar jedan novčić.

 

 

makonda-tracker