astro prognoze

Promene za sve, a nekima — VATRA I STRAST! Horoskop za MLAD MESEC u Ovnu za svaki znak Zodijaka (od 1. aprila)

0

Period koji dolazi sa početkom aprila, odnosno energija koju sa sobom donosi mlad Mesec značiće vam da se u punom svetlu pokažete na poslu, u porodicu ili sa partnerima. Sve će raditi u vašu korist samo je potrebno da iskoristite tu energiju.

foto: Max4e Photo/Shutterstock
foto: Max4e Photo/Shutterstock

STRELAC

 

Sve se dešava istovremeno: promene na polju prijateljstva, ljubavi, dece... Bićete emotivno nestabilniji i dopustićete roditeljima ili drugim ljudima da se mešaju u vaše lične odnose. To vodi do konflikata.

 

JARAC

 

Promene na polju doma, porodice, roditeljstva... Osećate nezadovoljstvo ili tugu, pa je potrebno da promenite način komunikacije koji vam ne prija. Bavite se svojom kućom i pokrenite nešto novo što će vam ispuniti vreme i misli.

 

VODOLIJA

 

Vraćate se u detinjstvo ili mladost zbog susreta sa rodbinom, starim prijateljima ili nekim ko vas veže za taj period. Ne padajte pod tuđ uticaj. Maštanje je kod vas izraženo u ovom periodu, ali ne dozvoljavate monotoniji da se useli u vaš životi..

 

RIBE

 

Promene na polju finansija; imate potrebu za većom zaradom, a vaše emocije zavise od vašeg zdravstvenog stanja. Bićete borbeni i imaćete žustriju komunikaciju s drugima. Tako ćete uspeti da pokrenete i novi posao. Novi tokovi će vam doneti dobit, ali pazite kako trošite.

makonda-tracker