astro prognoze

Promene za sve, a nekima — VATRA I STRAST! Horoskop za MLAD MESEC u Ovnu za svaki znak Zodijaka (od 1. aprila)

0

Period koji dolazi sa početkom aprila, odnosno energija koju sa sobom donosi mlad Mesec značiće vam da se u punom svetlu pokažete na poslu, u porodicu ili sa partnerima. Sve će raditi u vašu korist samo je potrebno da iskoristite tu energiju.

 

foto: Max4e Photo/Shutterstock
foto: Max4e Photo/Shutterstock

LAV

 

Bude se jake emocije, a na prvom mestu su vam vrednosti, etika, moral... Uviđate vrednost porodice u vađem životu. Verujte svojoj intuiciji. Čeka vas vatrena komunikacija sa nekom. Nekim osobama je povoljan period za selidbu.

 

DEVICA

 

Osetljivi ste, pa pazite kako komunicirate s ljudima da vas ne bi nehotice povredili. Seksualnost se budi kod mnogih Devica, a to će doći do izražaja u odnosu sa voljenom osobom. Stresne situacije po pitanju novca.

 


VAGA

 

Tražite emotivnu stabilnost i ispunjenost. Ulazite u nov partnetski odnos. Moguće je da se posvetite novoj vezi ubrzo nakon izlaska iz stare. Imaćete mnogo posla, ali i jedan preokret koji će vam obeležiti put karijere.

 

ŠKORPIJA

 

Sfera posla vam je na udaru, ali i zdravlje! Ne obazirite se na priče drugih ljudi. Vodite računa o hrani. Mogli biste čak i da promenite radno mesto. Budite oprezni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker