icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ništa ne gubite

ZA VREME PUNOG MESECA: Najpoznatiji ritual za privlačenje novca

Podeli:

Vreme punog Meseca na nebu idealno je za privlačenje dobrih stvari u život, a posebno obilja i finansijske blagodeti. Ne obraćajte pažnju na negativne strane tog perioda, poput nesanice i nekih neravnoteža na zdravstvenom planu, već pažnju usmerite na ono pozitivno, pa će vam se pozitivno i vratiti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema nekim teorijama, svetlost koja puni Mesec isijava čista energija, a ako živite u harmoniji sami sa sobom, u to doba imate priliku da privučete još više pozitivnih vibracija. U tom periodu pazite o čemu razmišljate, jer bi vam se to moglo i ostvariti!

 

Najpoznatiji ritual sa novčanicom

 

Jedan od načina da privučete novac pomoću energije punog Meseca jeste da uzmete novčanicu, po mogućnosti crvene boje, podignuti je prema Mesecu i lagano mašete njome - od nekoliko sekundi do nekoliko minuta, u zavisnosti od toga koliko vam treba da se koncentrišete i u isto vreme vizualizujete da vam se novac množi. Potom tu novčanicu stavite u novčanik i drugi dan je obavezno potrošite. Kažu da vredi pokušati...

 

foto: Profimedia

Važno je i kako slažete novčanice u novčanik


Nije nimalo svejedno jesu li novčanice uredno složene ili zgužvane i nemarno nagurane.

 

Naime, neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a samim tim unosi nered u vaše finansije. Zato, ako želite da privučete obilje u život, neka vam novčanik bude uredan, a novčanice pažljivo složene.

 

Novac morate da poštujete ako želite da vam i dalje dolazi.


Postoji još nešto na šta bi trebalo da pripazite, a to je da nikada u novčaniku ne nosite neplaćene račune, pa čak ni one koje ste platili. To, naime privlači energiju plaćanja u vaš život i stalno ćete morati da dajete novac za nešto. U novčaniku držite samo novac i bankovne kartice, sve ostalo nosite u nečemu drugom.

 

Takođe, važno je da u njemu imate uvek malo više novca od planiranog, jer to priziva još bolje finansije u vaš život.

 

 

Inicijalizacija u toku...