skidamo teret

Recite ZBOGOM PROŠLOSTI — stižu uspesi i ISPUNJENJE ŽELJA! Šta nam donosi MLAD MESEC u Ribama od 2. marta

0

Od drugog dana marta, u Ribama će biti mlad Mesec, a evo kakve nam prilike od donosi

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mlad Mesec predstavlja nove početke i savršen je za postavljanje važnih ciljeva. On je početak novog lunarnog ciklusa i, iako ne vidimo Mesec tako jasno kao u ostalim njegovim fazama, on ima jednako snažnu energiju kao u bilo koje drugo doba u Mesecu.


Naredni mlad Mesec biće u maštarskom i emotivnom znaku Riba, što će nas inspirisati i pomoći nam da prigrlimo najdublja osećanja, kao i da pratimo pažljivije intuiciju na putu ka duhovnom rastu.

 

Mlad Mesec u martu 2022. poravnaće se sa srećnim Jupiterom, što pruža povoljnui priliku da manifestujemo sve svoje namere i žudnje, kao i da oživimo fantazije.


Ovaj mlad Mesec spaja se s Uranom, simbolom slobode, koji obično pokreće pobune i postavlja pitanja kako se odlepiti od zone komfora. On daje pokretačku energiju i potpuno nas osvešćuje!

 

Mesec, Mlad mesec
foto: Shutterstock

Astrolozi tvrde da će nas susret mladog Meseca sa Suncem i Jupiterom pokrenuti da se, na kolektivnom nivou, ujedinimo, kako globalno, tako i u slučaju manjih grupa prijatelja i porodice. Posle perioda konflikata, očekuje se da će ova lunarna faza doneti povezivanje ljudi, u kojem će svako odigrati svoju individualnu ulogu zarad neko opšteg cilja. Drugim rečima, uspevaće zajednički poslovni projekti, kao i neki sitni porodični ciljevi za koje moraju svi da se potrude.


Mlad Mesec u Ribama pružiće sklad i nadu, kao i pozdravljanje s prošlošću i problemima koji u njoj ostaju, odnosno oslobađanje tereta koji su nas sprečavali da idemo dalje.


Zbog svega toga, pretpostavlja se da ovo idealan period za manifestaciju i ostvarenje želja.


Ne čudite se ako ne budete potpuno sigurni u sebe na tom putu: zbog blizine Neptuna biće malo neizvesnosti i sumnje, ali će mlad Mesec pružiti isceljujuću energiju.

 

 

makonda-tracker