Oni su bogatstvo

Ako ih imate u okruženju, vi ste srećnici: 5 horoskopskih znakova koji će vas ORASPOLOŽITI u najtežim trenucima

0

Ukoliko vas često preplave razmišljanja koja vam ne služe, odnosno ona koja vas rastuže, nekada nije loše imati pored sebe osobe koje se bolje od vas nose sa takvim situacijama. 

foto: stockfour/Shutterstock
foto: stockfour/Shutterstock

Ako pozitivno razmišljamo, takvo stanje uma će nam služiti tokom raznih situacija u društvu i okruženju. Ali nekada se ne možemo sami izboriti za negativnim mislima, pa nam osobe koje imaju velike izvore pozitivne energije mogu pomoći. 

 

Pojedini horoskopski znakovi uvijek uspiju zadržati pozitivan duh, bez obzira na sve.

 

  • Ovan

 

Ako se osećate snuždeno i u vama ne postoji ni tračak pozitivne energije osobe rođene u znaku Ovna će se u svakom trenutku naći da vas nasmeje, ohrabri i pruži vam ruku da izađete iz teške situacije. Inače su poznati kao veoma veseli i optimistični, te im nikada nije teško da svu svoju radost podele sa drugima. 

 

  • Vodolija

 

Za razliku od ovnova kojima je optimizam urođen, to nije slučaj sa Vodolijama. Njih često umeju okupirati crne misli, te se zbog toga trude biti pozitivni i tako živeti. Zato svakodnevno se trude održavati pozitivan duh i prenositi ga na druge, kako bi se svi osećali dobro. 

 

 

1 / 3 Foto: Kite_rin/Shutterstock

 

  • Blizanci

 

Oni naizgled i nisu najpozitivniji znak Zodijaka, ali baš zbog toga što su svesni situacije u kojoj se mogu naći ukoliko ih negativne misli preplave. Oni se iz tog razloga uvek pozitivno postavljaju, tako razmišljaju i istu takvu energiju prenose svim ljudima koji im se nađu u okruženju. Baš zbog ovih karakteristika, oni mnogo realnije sagledavaju mnoge situacije. 

 

  • Vaga

 

Ono šta je kod ovog znaka drugačije u odnosu na Vodolije i Blizance jeste to što su osobe rođene u ovom znaku pozitivci. Oni su uvek tu kada nekoga treba da ohrabre ili podrže i veoma su druželjubivi i uvek imaju reči utehe kada nam je najpotrebnije. 

 

 

Mesec
foto: Shutterstock
  • Strelac

 

Osobe rođene u ovom znaku uvek biraju da izaberu neku šalu koja će sve nasmejati i u najtežim trenucima. On jednostavno ne vole da s bilo ko oseća loše i da pati zbog toga. Iako nekada pomislite da neka šala nije na mestu, na kraju se uvek ispostavi da je upravo tako trebalo biti. 

 

 

makonda-tracker