astro prognoze

Vreme je za NOVO poglavlje u životu: Počela je VLADAVINA RIBA — i evo šta donosi svakom znaku Zodijaka (od 19. februara)

0

Vladavina Riba počinje 19. feburara, a ovaj period donosi posebnu kosmičku ravnotežu, kao i vreme za nova životna poglavlja.

foto: Ironika/Shutterstock
foto: Ironika/Shutterstock

 

STRELAC

 

Za vatru Strelca voda Ribe nije uvek dobra, ali sada će vas poneti putem nove energije. Čeka vaas rešavanje izazova, rešavanje problema, kao i sagledavanje stvari iz nove perspektive. To može biti u vezi s novim poslom, promenom partnera ili raskidanjem prijateljstva koje to nije. 
 

JARAC

 

Snažna energija vas čeka i otvorite um da biste je prihvatili. Možete očekivati rast na polju finansija, a mogućnosti su beskrajne ako budete optimistični i budete verovali pravim savetima. Pravi kreativni nalet stiže u ovom periodu.

 

 


VODOLIJA

 

Novo poglavlje vas dovoi u stadijum kad shvatate šta vam je stvarno važno i na šta treba da usmerite svoje vreme, pažnju i energiju. Otpustite sve ono što vas iscrpljuje. Slušajte svoje srce i intuiciju. Na ljubavnom planu vas čeka pravi pomak.

 

RIBE

 

Ovo je vaše vreme! Napunite baterije i posvetite se poslovnim projektima. Osećate se podmlađeno, energično, avanturitstički. Budite otvoreni za nove ideje jer će vam sve to pomoći da pokrenete život u onom pravcu u kome priželjkujete.

 

makonda-tracker